Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Κορυφαίος Έλληνας Υπουργός ομολογεί: Μας αναγκάζουν να πάρουμε τα μέτρα!


Κανείς δεν ξεφεύγει από τα "πρέπει" της παγκόσμιας εξουσίας.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρώην Υπουργός Εργασίας και νυν αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και στα δύσκολα μέτρα που η ελληνική κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να λάβει.

Σε μία κρίση ειλικρίνειας, ο κύριος εκφραστής του ομώνυμου νόμου για τα εργασιακά παραδέχθηκε:

"Ο στόχος του 2,7% δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται.Το 2,2% είναι πιο ρεαλιστικός στόχος. Από φέτος αρχίζουμε να βλέπουμε φως. Είναι συσσωρευμένα 7 χρόνια μαυρίλας. Τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα είναι παράλογα. Μας αναγκάζουν να πάρουμε μέτρα. Είναι πολιτικός εκβιασμός. Τα μέτρα θα ληφθούν και θα εφαρμοστούν. Αν δεν ληφθούν μέτρα για το χρέος, τότε θα τα καταργήσουμε".

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι η τρανταχτή απόδειξη πως ακόμη και οι πιο (φαινομενικά) αντισυστημικές και λαοπρόβλητες κυβερνήσεις δεν είναι σε θέση να καθορίσουν την ατζέντα των πολιτικών τους, ούτε ακόμη και στα πιο απλά πράγματα.

Κανείς απολύτως δεν είναι σε θέση να ξεφεύγει από την παγκόσμια εξουσία και τις ρητές εντολές της, καθώς όλες οι κυβερνήσεις και όλοι οι οργανισμοί παγκοσμίως ακολουθούν την ίδια ατζέντα. 
el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...