Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ανατροπή! Τεράστιο κενό ασφαλείας – Πως πέρασε το τρομο – δέμα στον Λ. Παπαδήμο (βίντεο)Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην “ανασύσταση” του τρομο–πακέτου που έφτασε ως τα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δημιουργούν νέα ερωτήματα για την ασφάλεια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , οι τρομοκράτες δημιούργησαν έναν εξαιρετικά απλό μηχανισμό ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει εντοπιστεί από τον πρώτο έλεγχο στο ειδικό μηχάνημα της Βουλής.

Οι πληροφορίες λένε πως οι τρομοκράτες δεν χρησιμοποίησαν, όπως σε άλλες περιπτώσεις, βιβλίο. Αντιθέτως δημιούργησαν με απλό χαρτόνι μια κατασκευή που θυμίζει θήκη για cd και εντός αυτής τοποθέτησαν τα εκρηκτικά.

Σε κάποιες περιπτώσεις τα εξώφυλλα των βιβλίων ίσως είναι ικανά να εμποδίσουν το μηχάνημα ανίχνευσης να φτάσει σε βάθος και να εντοπιστεί ο μηχανισμός. Σε αυτήν την περίπτωση όμως με την ιδιοκατασκευή των τρομοκρατών ο επιφορτισμένος με τον έλεγχο χειριστής του μηχανήματος θα έπρεπε να έχει εντοπίσει τον μηχανισμό.

Το τί συνέβη και γιατί δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στον διπλό μάλιστα έλεγχο που έγινε στο δέμα που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού θα το αποδείξει η έρευνα που θα ακολουθήσει.

Newsit
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...