Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Απίστευτο «καψώνι»: Τραμπ και Πούτιν ξεφτίλισαν το CNN


Σείστηκε το Κρεμλίνο από τα γέλια

Τεράστια η οργή των ΜΜΕ της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ!

Ο λόγος;

Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι, όπως γράφει τουλάχιστον το Sputnik επικαλούμενο το περιοδικό Politico, αποκλείστηκαν από την συνάντηση του Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας. Σεργκέι Λαβρόφ.

Για φωτογραφίες από την συνάντηση τα αμερικανικά ΜΜΕ παρακαλούσαν τους Ρώσους.

Πόσο πια να φωνάξουν Πούτιν και Τραμπ ότι στηρίζονται από την ίδια ιδεολογικοπολιτική παγκόσμια παράταξη εκείνη της Εθνικής Δεξιάς!

Ο Τύπος των παγκοσμιοποιητών στις ΗΠΑ έμεινε κυριολεκτικά εκτός της κορυφαίας συνάντησης στην Ουάσινγκτον, όπου ο Λαβρόφ δήλωσε πως η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ ξέρει να κάνει μπίζνες και δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη ιδεοληπτική του Ομπάμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση Τραμπ δεν έδωσε καθόλου φωτογραφίες στους εκεί δημοσιογράφους. Μόνο στους Ρώσους επετράπη η φωτογράφηση, οι οποίοι αργότερα δημοσίευσαν ντοκουμέντα από την συνάντηση και έτσι πήραν και οι Αμερικανοί της Νέας Τάξης.

Τι κι αν το CNN «ούρλιαζε» πως ο Τραμπ δεν επιτρέπει την «ελευθερία Τύπου». Αναγκάστηκε, σύμφωνα πάντα με το Politico, να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις συνομιλίες με τον Λαβρόφ από το Twitter του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Μάλιστα ο αμερικανικός σταθμός MSNBC έδειξε φωτογραφίες από την συνάντηση δίνοντας LIVE ως πηγή τους Ρώσους.

Απόλυτο ρεζιλίκι με το Κρεμλίνο να έχει πέσει ολόκληρο κάτω από τα γέλια.el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...