Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

«Σχετικά με αυτό ποτέ δεν άκουσα».Το (National Interest) NI περιγράφει το φοβερό «ιπτάμενο ραντάρ» των VKS© RIA Novosti. Anton Denisov 

Το αεροσκάφος  έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (Drloiu ) A-50 θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αεροπορική ομάδα του  Ρωσικού στρατηγείου  στη Συρία και θα  παρέχει τον έλεγχο του εναέριου χώρου της χώρας, λέει ο αρθρογράφος του  περιοδικού  National Interest [1] Cooper, Τομ.
Για τη μεταφορά  των «υπταμένων Ραντάρ» Α-50 στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας προηγουμένως αναφέρθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, τα  οποία δημοσίευσαν  δορυφορικές εικόνες της αεροπορικής βάσης  στα Λατάκια.
«Υπό το φως της εξέλιξης της κατάστασης στη Συρία η τοποθέτηση αυτού του επιπέδου του αεροσκάφους έχει πραγματικά νόημα» – πιστεύει ο  δημοσιογράφος. Κατά την άποψή του, στέλνοντας A-50 στην  ζώνη της σύγκρουσης  δόθηκε  η απάντηση στην πρόσφατη επίθεση με ρουκέτες των ΗΠΑ για αεροδρόμιο Ash-Shayrat. Το αεροπλάνο θα παρέχει στον ρωσικό  Στρατό  όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους πυραύλους εκκίνησης στο πλαίσιο δράσης του συμπλέγματος ραντάρ, θεωρείο ο παρατηρητής . Σημειώνει, επίσης, ότι το σύστημα ДРЛОиУ θα βελτιώσει  την αλληλεπίδραση των μελών  της αεροπορικής ομάδας  των Ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων.
Ο συγγραφέας δίνει έμφαση ότι η πιο σύγχρονη εκδοχή του «ιπτάμενου ραντάρ» – A-50 U αποστέλλεται στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας .
Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με ραδιοσυστήματα «Bumblebee», ικανό να ανιχνεύει στόχους σε απόσταση 300 έως 600 χιλιομέτρων.
Η  Νέα τροποποίηση του αεροσκάφους έχει λάβει πλήρως ψηφιακό σύστημα ελέγχου του σταθμού ραντάρ και η  καμπίνα είναι αυξημένης άνεσης προσαρμοσμένης  για μακροχρόνια περιπολία του εναέριου χώρου. Εκτός αυτού, το  Α-50 U διαφέρει από τους προκατόχους για το  μεγαλύτερο εύρος πτήσεως.


References [ βιβλιογραφικές αναφορές] ↑ [ ↑] National Interest
 
   ( http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/the-deadliest-aircraft-russias-arsenal-youve-never-heard-20591 )  


https://ria.ru


tokoutsavaki
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...