Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Πάει για υπερδύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο η Αίγυπτος - Οι Ρώσοι ελπίζουν σε συμφωνία-μαμούθ για 500 άρματα μάχης T-90MS


φωτο από: http://defence-blog.com
Freepen.gr - Ένα ακόμη σημαντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά για την Αίγυπτο η οποία ενισχύεται διαρκώς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.menadefense.net με αναφορά σε ρωσική πηγή, ρωσικές αμυντικές βιομηχανίες ελπίζουν να υπογράψουν συμφωνία με τις Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις για την αρμάτων μάχης T-90MS (MBTs).

Σύμφωνα με την πηγή, οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις σκοπεύουν να αποκτήσουν τα νέα T-90MS. 

Συγκεκριμένα, ο στρατός της Αιγύπτου μπορεί να παραγγείλει περίπου 400 ή 500 νέα MBT T-90MS, συμπεριλαμβανομένων πολλών κιτ για τοπική συναρμολόγηση από το Uralvagonzavod στη Ρωσία.

Η Ρωσία υπέγραψε επίσης σημαντικό συμβόλαιο για την προμήθεια T-90MS με μια χώρα της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov.

"Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, όπως αναμενόταν, πραγματοποιήθηκαν διάφορες δοκιμές σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής. Τον Δεκέμβριο, υπεγράφη μια σημαντική σύμβαση με μια από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Υπάρχουν σχέδια να υπογραφεί σύντομα μια σύμβαση σύντομα", δήλωσε ο Manturov στην έκθεση IDEX 2017.
freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...