Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ο Αιντε μας απειλεί ευθέως για το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας, τι άλλο θέλουμε να ακούσουμε για να καταλάβουμε τι ετοιμάζουν;


«Καλωσορίσατε στο τέλος». Με αυτή την φράση περιέγραψε ο Έσπεν Μπάρθ Άιντε την Διάσκεψη για την Κύπρο στις 28 Ιουνίου, μιλώντας σε Ε/κ και Τ/κ πολίτες οι οποίοι μαζεύτηκαν και σήμερα στη νεκρή ζώνη της οδού Λήδρας για να διατρανώσουν την επιθυμία του για επανένωση.

Ο Έσπεν Μπάρθ Άιντε εξήγησε ότι και οι δύο πλευρές έχουν κατά το παρελθόν δηλώσει ότι για συγκεκριμένες πτυχές του κυπριακού μπορούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο τέλος της διαδικασίας. Αυτό είναι το τέλος εξήγησε ο κ. Άιντε τονίζοντας ότι και οι δύο ηγέτες το έχουν αντιληφθεί.

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ σημείωσε οτι η Διάσκεψη στην Γενεύη θα είναι δύσκολη προσθέτοντας ότι οι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να μεταβούν στην Ελβετία για να επιλύσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Ο Έσπεν Μπάρθ Άιντε εμφανίστηκε στην εκδήλωση ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν δίστασε να χορέψει κυπριακούς χορούς με τους διαδηλωτές αλλά και να φωτογραφηθεί φορώντας το παραδοσιακό γιλέκο του βρακά.

Αναδημοσίευση από: politis.com.cy  μέσω freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...