Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ της ΝΤΠ λέει πως «Η Ε.Ε. περνά Υπαρξιακή Κρίση και οι ΗΠΑ του Τραμπ είναι ΕΧΘΡΟΣ»


Σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση του ευρωπαϊκού πειράματος, ο Τζόρτζ Σόρος προειδοποίησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έπεσε σε μια υπαρξιακή κρίση ως αποτέλεσμα των «δυσλειτουργικών» θεσμών και των εντολών λιτότητας και θα απαιτήσει από το μπλοκ να ανακαλυφθεί για να επιβιώσει.

Μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Βρυξελλών, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΤΠ) είπε ότι η ΕΕ «έχασε τη δυναμική της» καθώς παρότρυνε τους διαμορφωτές της πολιτικής να εγκαταλείψουν τις ελπίδες για «ολοένα και πιο στενή ένωση» με μια προσέγγιση από τη βάση προς τα κάτω από τις Βρυξέλλες.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται τώρα σε μια υπαρξιακή κρίση», ανέφερε ο Σόρος στο κοινό των Βρυξελλών. «Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι της γενιάς μου ήταν υποστηρικτές της περαιτέρω ολοκλήρωσης. Οι επόμενες γενιές θεωρούν την ΕΕ ως εχθρό που τους στερεί από ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον ».

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση από τις Βρυξέλλες ενός εγγράφου που απεικονίζει το όραμα της ολοκλήρωσης της ευρωζώνης, ο Σόρος προειδοποίησε ότι η περιοχή του ενιαίου νομίσματος έχει γίνει «το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε αρχικά προβλεφθεί» σύμφωνα με το Telegraph.


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...