Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

«Πνίγουν» την Ελλάδα στα σκουπίδια… και τι κερδίζουν;


Αυτά είναι.. Εν μέσω τουριστικής σεζον και η Αθήνα πνίγεται στο σκουπίδι!! Πάει ο τουρίστας να πάρει το λεωφορείο του για το Αεροδρόμιο και για να περάσει να μπει μέσα σε αυτό πρέπει… υπερπηδήσει έναν λόφο από σκουπίδια!

Εξαιρετική εικόνα δεν νομίζετε; Και σίγουρα θα του μείνει μια καλή ανάμνηση να μεταφέρει στην πατρίδα του. Δεν λέω μπορεί τα όποια αιτήματα των εργαζομένων στους Δήμους να είναι δίκαια. Αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους; Λίγο πιο πρωτότυπος βρε παιδιά; Γιατί να μυρίζει από την βρώμα κάθε γειτονιά της Αθήνας και των επαρχιακών πόλεων; Γιατί να κινδυνεύει η υγεία μας;

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δεν θα έχουν την υποστήριξη των πολιτών; Αν έχουν στερέψει από ιδέες για κάποιου είδους κινητοποίηση που θα έχει την στήριξη των πολιτών να τους προτείνω μία: Ας μαζέψουν τα σκουπίδια από όλες τις γειτονιές και ας πάνε να τα εναποθέσουν έξω από το σπίτι του εκάστοτε Πρωθυπουργού και των βουλευτών του.. Ή έξω από το σπίτι εκείνων που θεωρούν πως τους αδικούν, είτε λέγονται Δήμαρχοι, είτε οτιδήποτε.

Θα έχουν την στήριξη όλων των υπολοίπων ή όχι;; Με το να αφήνουν εκτεθειμμένους σε βρωμιά και αρρώστιες αδιακρίτως όλους τους Έλληνες και τους ξενους επισκέπτες, μάλλον δεν θα αναγκάσουν κανέναν να αναρωτηθεί εάν τα αιτήματά τους είναι δίκαια ή όχι.

Χ.Χ.
 
 
ignomisou.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...