Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Μια είδηση που δεν προβάλλουν τα ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ με μήνυμα σε όλους τους Έλληνες


του Κίμωνα Χαραλάμπους

Υποφέρει το Λονδίνο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών και αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο. Παρά το γεγονός πως η Αγγλία διαθέτει, ενδεχόμενα, τους χειρότερους hooligans στον πλανήτη, η ομάδα «Ποδοσφαιρική Συμμαχία Νέων» (FLA), μαζεύτηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και στέλνει μήνυμα σε όλους τους Έλληνες που ξεροσταλιάζουν στα γήπεδα και στις τηλεοράσεις.

Οπαδοί διαφορετικών ομάδων ενώθηκαν για να φωνάξουν κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας σε χριστιανική εκκλησία.

Έπειτα, η πορεία της FLA κατέληξε στην Γέφυρα του Λονδίνου. Εκεί εκπρόσωποί της κατέθεσαν στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν στο όνομα του Αλλάχ.

Η FLA αποστασιοποιήθηκε από την ακροδεξιά οργάνωση EDL, η οποία έκανε την δική της πορεία.

«Δεν είμαστε φασίστες. Είμαστε απλά ποδοσφαιρικοί οπαδοί, οι οποίοι είναι ενωμένοι για να φωνάξουν στην βρετανική κυβέρνηση “αρκετά”. Η πορεία μας θα είναι ειρηνική. Δεν θα υπάρχουν τραγούδια ή συνθήματα. Θέλουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς και όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες βάρβαρες επιθέσεις.

Οι ποδοσφαιρικοί οπαδοί περιγράφονται με απαξιωτικό τρόπο. Εμείς αφήνουμε κατά μέρος τις διαφορές μας, προκειμένου να σταθούμε απέναντι στην πραγματική απειλή που αντιμετωπίζει η νέα γενιά.

Στεκόμαστε απέναντι στους ισλαμιστές εξτρεμιστές που παραβλέπουν τις βρετανικές αξίες και απειλούν τον τρόπο ζωής μας, καθώς σκοπεύουν να διασπάσουν την κοινωνία».

Τρομερά λόγια , την ώρα που στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι οπαδοί ενδιαφέρονται μόνο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, ποια ομάδα θα ελέγξει την διαιτησία και πόσα γκολ θα «φάει» ο αιώνιος αντίπαλος.

Στέκονται μόνο σε αυτά και σπάει ο ένας το κεφάλι του άλλου.

Στην Αγγλία η ισλαμική απειλή ένωσε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι υψώνουν φωνή για την νέα γενιά και το μέλλον που απειλείται από την ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη.

Θα πάρουμε το μήνυμα εδώ στην χώρα του παραλογισμού; Η είδηση φυσικά δεν προβάλλεται, προκειμένου κανείς να μην πάρει το «καλό παράδειγμα» ενότητας απέναντι στον κοινό κίνδυνο.

Τα λόγια περισσεύουν:el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...