Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Αποκαλυπτικό! Βετεράνος Ρώσος πράκτορας μιλά για τα απόκρυφα σχέδια τριχοτόμησης της Ρωσίας από τη Δύση


Τα απόκρυφα σχέδια της Δύσης για την τύχη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την περίοδο της κατάρρευσής της, αποκαλύπτονται από βετεράνο πράκτορα της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις βετεράνου Ρώσου πράκτορα, ο οποίος, στην εκπομπή του Sergei Brilev, «Vesti» το Σάββατο, δήλωσε ότι η υπηρεσία του διαθέτει απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ που αποδεικνύουν ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία σχεδίαζε τον διαμελισμό της Ρωσίας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ, 24 Ιουνίου – Με την ευκαιρία της 95ης επετείου από τη συγκρότηση της Υπηρεσίας Συλλογής Πληροφοριών Εξωτερικού της ρωσικής Ομοσπονδίας, ένας πρώην πράκτορας της υπηρεσίας αυτής, που συμμετείχε στη συλλογή των απόρρητων ΝΑΤΟικών εγγράφων, παρουσιάστηκε στην εκπομπή, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του, με αλλαγμένη τη φωνή του και με το ψευδώνυμο Pavel Andreevich. Ο πράκτορας αυτός δήλωσε ότι τα έγγραφα που φυλάσσονται στα αρχεία της υπηρεσίας αυτής, αλλά και ορισμένα που και ο ίδιος διαθέτει, αποδεικνύουν ότι το ΝΑΤΟ σχεδίαζε την κατάτμηση της Ρωσίας σε τρία μικρά τμήματα μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Ο πράκτορας ανέφερε ότι τα έγγραφα του ΝΑΤΟ επισήμαιναν ότι « η κατάρρευση της ΕΣΣΔ είναι μόνο το πρώτο στάδιο ».

Στη συνέχεια η συμμαχία της Δύσης είχε ως σκοπό να δημιουργηθεί η «Βόρεια Δημοκρατία του Βόλγα» στη Ρωσία, η «Δημοκρατία του Μέσου Βόλγα» και κατόπιν το «Πριγκιπάτο της Μόσχας».

Τέλος, επισημαίνεται ότι ο πράκτορας παρουσίασε και πολλά άλλα δεδομένα από τα αρχεία της Υπηρεσίας του αλλά και τη μακρόχρονη δράση του.el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...