Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Τι σημαίνει: “Νόμιμη η χρήση φαρμακευτικής κάνναβης”Πολλοί θα πετάξουν τη σκούφια τους με την ανακοίνωση αυτή, νομίζοντας ότι νομιμοποιήθηκε ο… μπάφος.
Κάντε κράτη, δεν φτάσαμε ακόμα εκεί, αν και θα φτάσουμε σύντομα – η Νέα Παγκόσμια Τάξη σας θέλει χαλλλαρούς (με Σαλονικιό το Λ) και ευτυχισμένους, στην καρακοσμάρα σας! Έτσι κι αλλιώς. η ιδέα δεν είναι σημερινή, έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία ’70 -τότε ξεκίνησαν όλα!- με το ιλλουμινάτικο ρεύμα των χίππιδων: κάντε αβέρτα κουβέρτα έρωτα όχι πόλεμο και καπνίστε για να μην σκέφτεστε. Ο καλύτερος τρόπος σε συνδυασμό για να διαλύσεις το ανοσοποιητικό μέσω του Μουλαντάρα τσάκρα (για όσους έχουν παρακολουθήσει τα βασικά μαθήματα διαλογισμού).
Αλλά ούτως ή άλλως, η απόφαση νομιμοποίησης της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης (κάτι που ήθελε ο ΓΑΠ να κάνει) αφορά μόνο στα σκευάσματα με κάνναβη που μάλιστα θα γίνεται και εισαγωγή. Για εισαγωγή και διακίνηση κάνει λόγο ο πρωθυπουργός μας:
Η τάση για χρήση φαρμακευτικής κάνναβης σε ασθένειες αλλά και παθήσεις όπως, η καχεξία, η ανορεξία στο HIV/AIDS, η επιληψία, ο χρόνιος πόνος, ο νευροπαθητικός πόνος, η ναυτία, καθώς και έμμεσα στην ναυτία της χημειοθεραπείας, στην σπαστικότητα που σχετίζεται με την πολλαπλή σκλήρυνση κ.α. είναι η χαρά των φαρμακευτικών εταιριών. Βλέποντας τις πωλήσεις να πέφτουν από την αύξηση της χρήσης ομοιοπαθητικών φαρμάκων και εναλλακτικών θεραπειών, τα τελευταία χρόνια έχουν στραφεί στην κάνναβη.

Εδώ ο Κώδικας Αλιμεντάριους δεν θα αφήσει χορταράκι για χορταράκι που να μην τυποποιηθεί και θα άφηναν ελεύθερη την κάνναβη;

Εκτός από αυτό, πολλά σκευάσματα που υποτίθεται βασίζονται στην κάνναβη, στην ουσία εμπεριέχουν όχι φυσική μορφή κάνναβης, αλλά συνθετική. Πόσο καλά είναι;
Απλά θα σας πάω ένα χρόνο πίσω, όταν…

Συνθετική κάνναβη προκάλεσε «επιδημία ζόμπι» στη Νέα Υόρκη
Αυτά, γιατί κάποιοι βιάστηκαν να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς και τα χειροκροτήματα και τον θαυμασμό – να ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κι ένα καλό! Κανένα καλό δεν έχει κάνει μέχρι τώρα, απλά το παίζει κι αυτός… Κάνναβη, η οποία έχει την ιδιότητα να προκαλεί τον εγκέφαλο να απελευθερώσει μια χημική ουσία γνωστή ως ντοπαμίνη και να νιώθεις…. χάι!

Όχι χάι, όμως εδώ… χάλι, ίδιο με τα υποτιθέμενα δικαιώματα των γκέι. Πάνε πακέτο στο ιλλουμινατικό σχέδιο για τη διάλυση των κοινωνιών…nea.allnewz.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...