Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Κάντε δωρεάν διακοπές σε όλο τον κόσμο! Εσείς μόνο θα τους μαθαίνετε Ελληνικά!!!


Αυτή η εφεύρεση ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ταξιδεύετε.

Από τον Γιώργο Βράτσο

Είναι η νέα παγκόσμια τάση που απειλεί να εκτοπίσει την κυριαρχία άλλων εναλλακτικών τρόπων για διακοπές, όπως η airbnb -αφού δεν υπάρχει καμία οικονομική ανταλλαγή- ιδανική για όσους έχουν χαμηλό budget στο ταξίδι και θέλουν να ζήσουν σαν ντόπιοι.

Το “νόμισμα” στην προκειμένη περίπτωση για δωρεάν διακοπές είναι η γνώση μίας ξένης γλώσσας.

Ο ταξιδιώτης έχει δωρεάν διαμονή, σπιτικό φαγητό, επαφή με τους ντόπιους και ο οικοδεσπότης έχει μία μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσει το επίπεδο μίας ξένης γλώσσας με έναν ομιλητή στο σπίτι του χωρίς πίεση.

Υποδεχτείτε την μόλις ενός έτους TalkTalkBnb -ή “το Airbnb της γλώσσας”, όπως έχει επικρατήσει στο εξωτερικό.

Κάτι ανάμεσα σε Airbnb και Couchsurfing.

Ο ιδρυτής της Hubert Laurent, πήρε την ιδέα όταν η κόρη του Noemie τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να μετακομίσουν για ένα χρόνο στην Αγγλία για να μάθει καλύτερα αγγλικά.

Η απάντηση ήταν όχι. Ωστόσο, η οικογένεια θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν Αγγλο για ένα χρόνο, σκέφτηκε ο Hubert Laurent.

Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος είναι ήδη γεγονός και συνδέει εντελώς δωρεάν τους «οικοδεσπότες» που θέλουν να βελτιώσουν τις ξένες γλώσσες, με τους «ταξιδιώτες» -επί το πλείστον νέους φοιτητές- που θέλουν να επισκεφθούν έναν προορισμό χωρίς να ξοδέψουν αρκετά χρήματα και να ζήσουν σαν ντόπιοι.

Είναι μια συνεργατική πλατφόρμα που θα σας ενθουσιάσει γιατί όλα είναι δωρεάν και πανεύκολα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε (που δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα λεπτό) ως “ταξιδώτης” ή ως “οικοδεσπότης”!
Πηγή: diaforetiko.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...