Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ! Έριξαν για αρχή ιστοσελίδα τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού
Πράξη άρχισαν να κάνουν την απειλή τους οι Έλληνες Anonymous στους Τούρκους που φέρονται ότι «έριξαν» το πρωθυπουργικό site.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ομάδα Ελλήνων χάκερς ξεκίνησε επίθεση σε τουρκικές ιστοσελίδες. Ήδη έριξαν τη σελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.
anonymous

Νωρίτερα με ανάρτησή τους στο facebook, οι Έλληνες Anonymous ανέφεραν: «Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

Η δήλωση είναι απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση Τούρκων χάκερς ότι αυτοί ευθύνονται για την αναστολή λειτουργίας του primeminister.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωθυπουργική σελίδα δε λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής. Τότε, Τούρκοι χάκερς με ανάρτησή τους στο twitter, ανέλαβαν την ευθύνη λέγοντας μάλιστα ότι «Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Από το Μαξίμου, αν και επεσήμαναν ότι όντως υπήρξε πρόβλημα στη σελίδα δεν επιβεβαιώθηκε ότι η μη λειτουργία του site είναι έργο χάκερς.crashonline.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...