Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Φιμώνουν το διαδίκτυο και αφήνουν ελεύθερα τα σύνορα


Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της Νέας Τάξης

Δια στόματος Μέρκελ επικροτείται η προσπάθεια που έχει εξαπολύσει η Νέα Τάξη παγκοσμίως προκειμένου να αφεθούν ανοιχτά τα σύνορα για τους "μετανάστες", οι οποίοι προωθούν το ανίερο ισλαμ σε όλη την Ευρώπη.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στο Μεξικό, δίπλα στον πρόεδρο της χώρας, Ενρίκε Πένια Νιέτο, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Το να χτίζεις τείχη και να αποκόπτεσαι δεν θα επιλύσει το πρόβλημα», ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να υπάρξουν αυστηροί κανονισμοί στο διαδίκτυο, επισημαίνοντας ότι "«Εξακολουθούμε να μην έχουμε διεθνείς κανόνες. Αλλιώς ένας πάροχος μπορεί να εμφανιστεί σε ένα νησί από όπου μπορούν να γίνουν πράγματα που να καταστρέψουν ένα ολόκληρο σύστημα. Σε αυτή την ερώτηση είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο «ψηφιακός κόσμος» χρειάζεται κανονισμούς όπως αυτούς που ισχύουν για τις αγορές και για το εμπόριο μεταξύ των χωρών, σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου".

Ακόμη, η Μέρκελ υποστηρίζει πως για να αντιμετωπιστούν οι κυβερνοεπιθέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία, προκειμένου το διαδίκτυο να ελέγχεται αποκλειστικά από τον "μεγάλο αδελφό".el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...