Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Έχασε την πρώτη μάχη ο Σόιμπλε από τους Ελληνες εφοπλιστές και έχει σκυλιάσει

φωτο από: http://media.enikonomia.gr/data/photos/resized/720_103589_747f9b96c6-acd5303e6b775ab8.jpg
Του Γιώργου Αδαλή

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  έχει βάλει στόχο από το 2012 την Ελληνική ναυτιλία! Επειδή θεωρεί ότι η φορολογία στον κλάδο είναι μικρή. Και βρίσκει συμμάχους κιόλας μέσα στη χώρα που τον σιγοντάρουν. Συμμάχους που δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.

Την ίδια ώρα που προσπαθεί να διαλύσει έναν τομέα στον οποίο η Ελλάδα είναι πρώτη παγκοσμίως, ζητώντας την φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών, την ίδια ακριβώς στιγμή μέσα στο 2016 έχει δώσει ΔΥΟ πακέτα φορολογικών απαλλαγών στους Γερμανούς Εφοπλιστές! Πακέτα με τα οποία τους χαρίστηκαν ολοσχερώς οι φόροι!

Προφανώς το…«πακέτο» που έφαγε από τους Ελληνες εφοπλιστές οι οποίοι τον κατατρόπωσαν στην μεγάλη βρωμοδουλειά που πήγε να τους κάνει, τον έτσουξε! Το παιχνίδι του ήταν να καταστρέψει τους Ελληνες εφοπλιστές και να πάρει τα πλοία τους ως δώρο προς τους Γερμανούς! Τελικά, συνέβη το αντίθετο, με τους Ελληνες εφοπλιστές να αποκρούουν την επίθεσή του και να αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί νεότευκτα γερμανικά πλοία το 2015!

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλος φασίστας είναι ο σύγχρονος Μέτερνιχ, κατέστρεψε σχεδόν όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας με την υπερφορολόγηση εκτός από έναν. Εκτός από τη ναυτιλία όπου εκεί έφαγε πολύ ξύλο γιατί νόμιζε ότι οι Ελληνες εφοπλιστές είναι σα τους ξεπουλημένους πολιτικούς που έχουμε!

ΥΓ.
Οσες φοροαπαλλαγές και να δώσει στους Γερμανούς εφοπλιστές, πάντα πρώτη θα είναι η Ελλάδα! Και στο τέλος, από αυτούς θα την βρει!* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...