Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Στα «ψιλά» η είδηση: Συμπροσευχή στην Κύπρο για την παράδοση του νησιού


του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ακόμα μια είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα και αποδεικνύει πως η «λύση» που προωθείται στο Κυπριακό είναι προϊόν διεργασιών της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να λύσει γρήγορα όλα τα ανοιχτά ζητήματα στην περιοχή, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια παγκόσμιας κυβέρνησης και θρησκείας.

Έτσι, οι θρησκευτικοί ηγέτες της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένου του ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, εξέδωσαν, από το γραφείο για το Διαθρησκειακό Διάλογο, δήλωση που εκδόθηκε στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας για το Κυπριακό (RTCYPP).

Τόνισαν πως θα συμπροσευχηθούν για το αποτέλεσμα του Κυπριακού!

Σε ποιόν Θεό; Στον Χριστό ή στον Αλλάχ;

«Οι πέντε θρησκευτικοί ηγέτες της Κύπρου που εργάζονται από κοινού για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρήνη από το 2011, μέσα στα πλαίσια του θρησκευτικού διαλόγου στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας για το Κυπριακό, προσεύχονται για ένα επιτυχές αποτέλεσμα που θα διασφαλίζει το τέλος του ανεπίτρεπτου στάτους κβο και θα συνεπάγεται το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, καθώς και την ιδιαίτερη ταυτότητα και ακεραιότητα και της μιας και της άλλης πλευράς», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στον πανθρησκευτικό διάλογο συμμετέχουν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Μουφτής Ταλίπ Αταλάι, οι αρχιεπίσκοποι των Εκκλησιών των Μαρωνιτών και των Αρμενίων, Γιουσέφ Σουγιέφ και Χορέν Ντοχραματζιάν, αντίστοιχα, και ο επικεφαλής της Λατινικής Καθολικής Εκκλησίας της Κύπρου και της Αποστολικής Αντιπροσωπείας, Αιδεσιμότατος Ζέρσι Κρατζ.

Όλοι μαζί, όπως προστάζουν οι ηγέτες τους, που πρόσφατα γύρισαν βίντεο παγκόσμιας εξάπλωσης της μίας και ενιαίας, φυσικά χωρίς Χριστό, θρησκείας και προτρέπουν τους πάντες να κάνουν φίλους από όλες τις θρησκείες.

Αυτό πράττει και η Αρχιεπισκοπή της Κύπρου.Όλοι στην δήλωση εκφράζουν την πεποίθηση ότι «μια λύση πρέπει να βασίζεται σε μια δικοινοτική διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα», η οποία θα μετατρέπει το ελεύθερο κυπριακό Κράτος σε εξαρτώμενη κοινότητα.

Επιπλέον, εκφράζουν την πεποίθηση πως «δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική επιλογή από την επικοινωνία, τη συνεργασία, και τη συνύπαρξη, για να διασφαλιστεί πως η Κύπρος θα καταστεί ένας παράδεισος ειρήνης με δικαιοσύνη, όπου η θρησκεία δεν θα είναι πλέον θύμα μιας πολιτικής διαμάχης και Έλληνες, Τούρκοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες, Λατίνοι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και άτομα άλλων θρησκειών, θα ζουν, θα εργάζονται και θα ασκούν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα πλάι-πλάι με πλήρη ελευθερία και αρμονία».

Ωραία λόγια εκ πρώτης όψεως! Ωστόσο, το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών υπαγορεύει συγχώνευση των θρησκειών και όχι ειρηνική συνύπαρξη.

Στην Κύπρο λαμβάνει χώρα λοιπόν συμπροσευχή με μουσουλμάνους και λοιπούς, προκειμένου η μεγαλόνησος να παραδοθεί αμαχητί στους κατακτητές, καθώς για την ελευθερία οι Έλληνες προσεύχονται στον Χριστό και σε κανέναν άλλον!el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...