Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Λογοκρισία ρατσισμός και ΜΕΓΑΛΗ ξεφτύλα. Η Αφροδίτη Μάνου παραληρεί για Σόιμπλε- Το Facebook αφαίρεσε την ανάρτηση της τραγουδίστριαςΣχόλιο από The Secret Rea Truth: Τελικά δεν μπλόκάρουν μόνο εμάς. Δείτε άλλο ένα παράδειγμα. Θέλουν να φιμώσουν όλες της ελεύθερες διαδικτυακές φώνες. Εμείς λέμε ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

"Έγινε παραπληγικός γιατί είναι παράφρων, σαδιστής πολιτικός"- Χαρακτηρίζει «Αδόλφο» τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας
Το Facebook αφαίρεσε ανάρτηση της τραγουδίστριας, Αφροδίτης Μάνου, η οποία θέλησε να ξεφύγει από τους περιορισμούς της πολιτικής ορθότητας για να εκφράσει δημόσια πώς βλέπει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Η κ. Μάνου συνεχίζει προσφωνώντας «Αδόλφο» τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ. Τον αποκαλεί «λαομίσητο παραπληγικό» και δεν τον κατατάσσει στους ανθρώπους.

Η ανάρτηση πριν αφαιρεθείΗ τοποθέτηση της Αφροδίτης Μάνου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με άλλους να τάσσονται υπέρ των θέσεών της και άλλους -περισσότερους- να την επικρίνουν.protothema.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...