Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Νέο σήμα για τον Απόλλωνα με τον αετό του Πόντου, λίγο πριν από το νέο όνομα (vid)


Με φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται για την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, έπειτα από μια… γεμάτη χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Για να τιμήσει αυτή την πορεία, αλλά και για να δώσει στίγμα για το μέλλον, το ποδοσφαιρικό τμήμα ετοίμασε ένα βίντεο διάρκειας δύο ωρών με φάσεις και γκολ. Ένα βίντεο από το οποίο βγήκε και είδηση!
Και αυτό γιατί στην αρχή και στο τέλος του εμφανίζεται το σήμα της ομάδας, που όλοι πιθανολογούν ότι θα είναι και στη φανέλα της επόμενης σεζόν.
Ο θεός Απόλλωνας παραμένει, ωστόσο αυτή το φορά βρίσκεται μέσα στον μονοκέφαλο αετό του Πόντου, ο οποίος στην τωρινή φανέλα είναι στην πλάτη πάνω από το νούμερο των ποδοσφαιριστών.
Όλα πλέον συνηγορούν στο ότι από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η ομάδα θα ονομάζεται Απόλλωνας Πόντου. Η επιστροφή στην επαγγελματική κατηγορία σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει ΠΑΕ, και η διοίκηση (μιας και ο νόμος δίνει τη σχετική δυνατότητα) προτίθεται να αλλάξει όνομα. Άλλωστε η παλιά ΠΑΕ Απόλλων 1926 είναι υπό εκκαθάριση με διακανονισμένα χρέη.
Το σύνθημα έχει δώσει ήδη ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Metrosport τόνισε ότι ο μεγάλος πόθος είναι να γίνει ο Απόλλωνας ο ποδοσφαιρικός πρεσβευτής όλων των Ποντίων, και αποκάλυψε ότι αποφασίστηκε στη φανέλα να μην μπει διαφήμιση, παρά μόνο το αίτημα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

pontos-news.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...