Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Ο-ΤΙ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ ΤΡΩΜΕ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!), ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 10 πολυεθνικές!


ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ "ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ". ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Μόλις 10 Πολυεθνικές επιχειρήσεις - αληθινοί Κολοσσοί, ελέγχουν επί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ (!) επιπέδου, την συντριπτική π λ ε ι ο ν ό τ η τ α των τροφίμων που καταναλώνουμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...
Αποτέλεσμα εικόνας για oxfam international

Μέ βάση ένα προσεγμένο γράφημα, που ετοίμασε η οργάνωση 'Oxfam International' και δημοσίευσε πρό ολίγων ετών το γνωστό 'Business Insider',
Αποτέλεσμα εικόνας για business insider


οι 10 εταιρείες που βρίσκονται ΠΙΣΩ (να πούμε σχεδόν;) από κάθε είδος που τοποθετείται στα ράφια ενός 'σούπερ μάρκετ', οπουδήποτε στην Γή, είναι οι:

'Coca-Cola',
'PepsiCo',
'Unilever',
'Danone',
'Mars',
'Mondelez International',
'Kellogg's',
'General Mills',
'Nestle'
και η
'Associated British Foods'.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές της 'Oxfam', οι 10 αυτές πολυεθνικές ευθύνονται για την εκπομπή 263,7 εκατομμυρίων τόνων αερίων του θερμοκηπίου, μόνο για το 2013!

Αν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις αποτελούσαν μία χώρα, αυτή θα ήταν 25η στη σειρά των χωρών, που επιβαρύνουν περισσότερο την ατμόσφαιρα με αέρια του θερμοκηπίου.

Δείτε κατωτέρω τήν ΕΥΓΛΩΤΤΗ και αναλυτικότατη εικόνα και μ ε γ α λ ώ σ τ ε την εικόνα, ώστε να δείτε τις "θυγατρικές" εταιρείες των 10 'Τιτάνων' ευκρινέστερα.

Θα είναι αδύνατον κοιτώντας τα σήματα, να μήν βρείτε αρκετές εταιρείες που τα προϊόντα τους, δεν τα αγοράζετε εδώ και πολλά - πολλά χρόνια....
[Πηγή : 'Oxfam International']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...