Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Πάμε για «φούντο»: Λίγες γεννήσεις, πολλοί θάνατοι, περισσότεροι αλλοδαποί και σκοτεινό μέλλον το... 2080


Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πάμε για «φούντο» και δεν «ιδρώνει» το αυτί κανενός καθώς το 2080 οι Έλληνες θα έχουμε μειωθεί κατα 3 εκατομμύρια!

Βέβαια προφανώς για κάποιους αυτό δεν θα είναι πρόβλημα διότι θα έχουμε αντικατασταθεί με νέου τύπου «Έλληνες» που θα είναι εκ των βαθέων της Ασίας και της Αφρικής!


Όποιος διαβάζει την πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080 καταλαβαίνει ότι με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων- θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο δημογραφικής κατάρρευσης.

Προσθέτουμε και την εισροή χιλιάδων ξένων που ήρθαν για να μείνουν και η καταστροφή ολοκληρώνεται

Ξένοι οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν συμβατή με την ελληνική κουλτούρα, έχουν διαφορετική άποψη για τον χειρισμό του γυναικείου πληθυσμού και οι θρησκευτικές διαφορές είναι τόσο μεγάλες που αποτελούν πρόβλημα για την μελλοντική ασφάλεια της χώρας και των όσων Ορθόδοξων και γηγενών κατοίκων θα έχουν απομείνει

Πλήρης αδιαφορία από Πολιτεία και κόμματα και επίσημη Εκκλησία.

Τις εκτιμήσεις της για την διαμόρφωση του πληθυσμού των ευρωπαϊκών χωρών έως το 2080 έδωσε στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή. Όπως φαίνεται από τα στοιχεία και τον παρακάτω χάρτη, ο μεγαλύτερος αριθμός πληθυσμού θα είναι συγκεντρωμένος στη Γαλλία και την Βρετανία, με τον αριθμό των πολιτών να φτάνει τα τα 78,84 εκατομμύρια και 85,14 εκατομμύρια αντίστοιχα. Η Γερμανία, η μεγαλύτερη σήμερα οικονομία της Ευρώπης, θα έχει πληθυσμό 65,37 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat, ο πληθυσμός της χώρας μας μέχρι το 2080 αναμένεται να μειωθεί, καθώς υπολογίζεται πως θα διαμορφωθεί στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το 2080, πάντως, η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό στην Ευρώπη θα είναι η Ισλανδία, στην οποία υπολογίζεται πως θα ζουν 467 χιλιάδες άνθρωποι.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι 6 Μαρτίου 2015 το ισοζύγιο συνεχίζει να είναι αρνητικό, με τους θανάτους περίπου στις 26.000 και τις γεννήσεις στις 15.500, σύμφωνα με την Ελληνική στατιστική υπηρεσία.

Η Ελλάδα σβήνει δημογραφικά και κανείς δεν συγκινείται. Η Ελλάδα θα είναι σε λίγα χρόνια χώρα γερόντων και η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα έχει νέους στους ναούς και δεν θα έχει νέους ιερείς και στελέχη.Θα αδειάσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ερημώσουν οι παραμεθόριες περιοχές και τα νησιά, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε «κρανίου τόπο» …

Φυσικά προβλέπεται οι επόμενες χρονιές μόλις καταμετρηθούν να έχουν ακόμα χειρότερα αποτελέσματα.
el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...