Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Κάτι ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟ Συμβαίνει… Έφτασε και έχει 20 Γκολ…. Βρισκόμαστε σε Σοβαρό Κίνδυνο….Από τη Lisa Haven

«Το ανώτατο αξίωμα του Προέδρου έχει χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει μια υπόθεση για να καταστρέψει την αμερικανική ελευθερία και πριν φύγω από το αξίωμα, πρέπει να ενημερώσω τον πολίτη για αυτή τη δεινή κατάσταση«. John F. Kennedy
Απλά ποιος σχεδίαζε να καταστρέψει την ελευθερία της Αμερικής; Γιατί, η περίφημη ομάδα γνωστή ως Illuminati! Για αιώνες εισέβαλαν στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και τις κοινότητες μας στο εξωτερικό. Η μυστική ατζέντα τους δεν είναι για τη βελτίωση μας, αλλά για τα δικά τους εγωιστικά κίνητρα να ελέγχουν όχι μόνο την Αμερική, αλλά τον Κόσμο!
Για toyw αρχάριους, έχουν αφήσει το σημάδι τους σε πολλά ομοσπονδιακά κτίρια, εκκλησίες, δημόσιους χώρους και, κυρίως, το μάτι της πυραμίδας που έχει επικαλυφθεί στο αμερικανικό δολάριο. Ωστόσο, ανακάλυψα επίσης ότι ο «συμβολισμός» τους δεν βρίσκεται μόνο στα αμερικανικά χρήματα, αλλά και σε νομίσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη: Από την αυστριακή Schilling έως το βουλγαρικό νόμισμα, το γαλλικό και το ελβετικό Franken, την αιγυπτιακή λίρα, Και άλλα. Και τώρα, έχουν και τη δική τους ιστοσελίδα http://www.illuminatiofficial.org.
Όλα αυτά και πιο κάτω …
hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...