Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Anonymous: Πως μπορεί κάποιος να αγνοήσει αυτές τις προειδοποιήσεις;


Οι Anonymous είναι η πιο γνωστή ομάδα "hacktivist" στον κόσμο. Η ανεπίσημη φύση της ομάδας καθιστά δύσκολο να προσδιοριστεί ο μηχανισμός της. Στη συνέχεια, χωρίς μια επίσημη οργανωτική ιεραρχία, είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τους Anonymous στο ευρύ κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω την ιστορία της ομάδας και θα προσφέρω με κάποια σαφήνεια σχετικά με το τι είναι παρεξηγημένο για αυτούς.
Ο 'Hacktivist' είναι μια σύντμηση «χάκερ» και «ακτιβιστής». Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν τεχνικές δεξιότητες, έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κατανοούν το πώς λειτουργούν οι υποδομές και οι διακομιστές δικτύου, μπορεί να είναι δελεαστικό γι αυτούς να θέσουν αυτήν την γνώση για την επίτευξη κάποιου σκοπού στον κόσμο. Το "ακτιβιστικό" μέρος του "hacktivist" σημαίνει ότι δεν κάνουν το hacking και το cracking χωρίς λόγο.
Οι διάφοροι άνθρωποι πίσω από τους Anonymous παγκοσμίως είναι ενωμένοι με την πεποίθηση ότι οι εταιρείες και οι οργανώσεις που θεωρούνται διεφθαρμένες πρέπει να δέχονται επίθεση. Εάν είστε διαχειριστής ενός δικτύου που δεν έχει λόγο να αποτελεί στόχο για κοινωνικούς ακτιβιστές, το δίκτυό σας και οι διακομιστές σας είναι απίθανο να γίνουν στόχος από τους Anonymous.
Δεν είναι όλες οι δραστηριότητες των Anonymous να επιτίθενται σε δίκτυα ή ιστότοπους. Οι Anonymous έχουν επίσης δραστηριοποιηθεί στην έναρξη δημόσιων διαμαρτυριών. Αλλά το διαδίκτυο και τα κανάλια IRC είναι η ψυχή της ομάδας. Αν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, οι Anonymous δεν θα υπήρχαν.
Μην αγνοήσετε αυτό το βίντεο! Τα σημάδια από κάτι μεγάλο που έρχεται άρχισαν να δείχνουν. Παρακολουθήστε το και πείτε μας εάν έχετε δει κάτι παρόμοιο! Οι Anonymous σας φέρνουν τις τελευταίες ενημερώσεις για τα παγκόσμια γεγονότα γύρω μας. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα, γι 'αυτό παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο μήνυμα του 2017. Μπορεί να σας ενδιαφέρει! Σημαντικά γεγονότα θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν φέτος. Το 2017 θα είναι η χρονιά της αλλαγής; Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε!Bιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=0Sx...Πηγή: http://beforeitsnews.com/prophecy/2017/07/anonymous-how-can-anyone-ignore-these-warnings-video-2492695.html


Μτφρ: Γ. Βουδούρης
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...