Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η κοινωνία πρέπει να πληροφορηθεί την αλήθειαΗ ιστορία ξεκινά τον Ιανουάριο του 2017 όταν στα γραφεία του Zougla.gr καταφθάνει μέσα σε έναν λευκό φάκελο μία ανώνυμη καταγγελία. Χωρίς αποστολέα, χωρίς κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει στο άτομο που την συνέταξε. Εκ των συμφραζομένων προέκυπτε πώς αυτή η καταγγελία βρισκόταν στα χέρια ενός ή και περισσοτέρων κυβερνητικών παραγόντων.

Όπως προέκυψε αργότερα, όντως αντίγραφο της καταγγελίας είχε φθάσει στα χέρια του Υπουργού Αμύνης. Η παραβολή των κειμένων κατέδειξε πώς ήταν ακριβώς τα ίδια. Ο κ. Πάνος Καμμένος προέβη στην μοναδική ενέργεια που το αξίωμα του επιβάλει. Να θέσει την καταγγελία υπ’ όψιν των αρχών. Έτσι και έγινε.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας ήταν ιδιαιτέρως σοβαρό. Επρόκειτο ουσιαστικά για καταγγελία με δύο σκέλη. Το ένα αφορούσε σε λαθρεμπόριο πετρελαίου στο οποίο εφέροντο να εμπλέκονται συνεργάτες και εταιρείες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Το δεύτερο ήταν πολύ πιο σοβαρό και αφορούσε στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1. Ο ανώνυμος συντάκτης υποστήριζε πως ο εφοπλιστής είχε στείλει χρήματα στον Ευθύμιο Γιαννουσάκη -έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την υπόθεση- προκειμένου ο τελευταίος να επισκευάσει το ναρκόπλοιο.Η συνέχεια ΕΔΩ ...
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...