Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ποιοι καλούν εδώ και τώρα τους ανθρώπους σε "μαζική αφύπνιση"; - Το ύπουλο σχέδιο στην πλάτη των ανθρώπων


Του Άρη Δημόπουλου

Σε ένα παγκόσμιο "κάλεσμα αφύπνισης" μετατράπηκε μεγάλη διεθνής έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, με τους ιθύνοντές της να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον αφανισμό του ανθρώπου και δη των νέων γενιών!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, σε μία περίοδο όπου η ρητορική για τον...βλαβερό υπερπληθυσμό συνεχίζει να βρίσκει ερείσματα, στην πραγματικότητα αυτό που συντελείται είναι ο αργός θάνατος του ανθρωπίνου γένους, αρχής γενομένης από τις δυτικές "προηγμένες" κοινωνίες.

Οι χημικές ουσίες, η διατροφή, το άγχος και γενικότερα ο τρόπος ζωής της νέας εποχής, έχουν προκαλέσει σημαντικές βλάβες στην ικανότητα των ανδρών να είναι γόνιμοι. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα περιορισμένο δείγμα ανδρών από μία ή δύο χώρες της Δυσης, αλλά μία διηπειρωτική μελέτη με πολλές συνισταμένες, αλλά δυστυχώς κοινό παρανομαστή.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι η ικανότητα των ανδρών από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να γονιμοποιούν τα γυναικεία ωράρια μέσω γόνιμου σπέρματος , μειώθηκε κατά 1,4% κάθε χρόνο μεταξύ του 1973 και 2011, οδηγώντας σε συνολική πτώση μόλις πάνω από 52%.

"Τα αποτελέσματα είναι αρκετά συγκλονιστικά", δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης Hagai Levine, επιδημιολόγος από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το Reuters. Τα αποτελέσματα της έρευνας τον ανάγκασαν να δηλώσει πως επρόκειτο για "κάλεσμα μαζικής αφύπνισης των δυτικών κοινωνιών", καθότι το πρόβλημα διογκώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Οι κακοί αριθμοί σπερματοζωαρίων συσχετίστηκαν επίσης με τον καρκίνο των όρχεων, τους αυξημένους ρυθμούς ανδρικής θνησιμότητας, τα παιδιά που γεννήθηκαν με έναν ή και τους δύο όρχεις, καθώς και με την πρώιμη έναρξη της αρσενικής εφηβείας, σύμφωνα με τους ερευνητές.

"Τελικά μπορεί να έχουμε ένα πρόβλημα, και με την αναπαραγωγή γενικά, και μπορεί αυτό μελλοντικά να οδηγήσει στην εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους", δήλωσε ο Levine στο BBC.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο θεματικό περιοδικό Human Reproduction Update, αποτελεί ένα κράμα 185 παρόμοιων ερευνών που έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια, καταδικάζοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής, που ουσιαστικά οδηγεί σε σημαντική μείωση του πληθυσμού σε Β.Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ιαπωνία.

Άραγε θα εισακουστεί το "παγκόσμιο αυτό κάλεσμα" πριν είναι πολύ αργά;el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...