Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! (βίντεο)Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Δύο χρόνια πρίν, τέτοια μέρα ήταν... σταθμός στην νεώτερη ιστορία μιας χώρας που κάποτε ο λαός της έγραφε περίλαμπρες νίκες.

Νίκες που άλλαζαν τον ρου της Παγκόσμιας Ιστορίας.


Πριν δυο χρόνια, τέτοια μέρα, αυτός ο υποταγμένος λαός, βρήκε το θάρρος στην πλειοψηφία του, να σηκώσει για λίγο το κεφάλι και με ποσοστό 62% να δώσει περήφανη απάντηση στην υποδούλωση της χώρας στα μνημόνια, στην καταστροφή και στην ταπεινωτική επιτροπεία στους διεθνείς τοκογλύφους.


Εκείνο το βράδυ, ήμουν προσκεκλημένη σε φίλους, για να παρακολουθήσουμε μαζί τα αποτελέσματα και να πέσει και το σχετικό τσιμπούσι, καθώς όλη η παρέα, είχε προεξοφλήσει την δυναμική και τη επιτυχία του ΟΧΙ.

Γνώριζα πως η συγκυβέρνηση των μπολσεβίκων και των γενίτσαρων, θα την μετέτρεπε σε ΝΑΙ.

Μην με ρωτήσετε πως... ας πούμε διαισθητικά...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, σ' όλη μου τη ζωή, η διαίσθησή μου και οι προασιθήσεις μου, ποτέ δεν με γέλασαν...

Γι αυτό και δεν είχα διάθεση για τσιμπούσια...
Προτίμησα να πάω με την τότε αγαπημένη μου φίλη ΖΩΗ, για καφέ...


Ποιά είναι η ΖΩΗ, σας αφήνω να το σκεφθείτε μόνοι σας, βάζοντας δίπλα στ' όνομά της, την λέξη ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ.


Τελικά, καταλήξαμε στους φίλους που με είχαν καλέσει, μ' εμένα να έχω άσχημη διάθεση και όλη την παρέα να με επιπλήττει, θεωρώντας με "εμπαθή" με τον Τσίπρα και την συμμορία του.Δυστυχώς, μια μέρα μετά, δικαιώθηκα...
Είναι απ' αυτές τις δικαιώσεις που σε τσακίζουν... που δεν σε κάνουν να νοιώθεις περήφανη για τις προβλέψεις σου.


Δυο μήνες μετά, εκείνο το περήφανο 62%, έγινε 35,46 στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, αποδεικνύοντας περίτρανα, πως ούτε η κατάλυση του Συντάγματος, ούτε η ψήφιση του επαχθέστερου μνημονίου με τον ESM, δεν έμαθε τίποτα σε μια μεγάλη μερίδα αυτού του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!


Εκείνο το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2015, αποκάλυψε τρια βασικά στοιχεία ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:


1. Ότι ΟΛΑ τα Κόμματα του ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, είναι τσιράκια και πόρνες των εβραιοσιωνιστών, με το δεδομένο ότι, ενώ είχαν την δυνατότητα να παραιτηθούν και να οδηγήσουν την χώρα σε άμεσες εκλογές, μετά την κατάλυση του Συντάγματος και της λαϊκής θέλησης, από τον πρωθυπουργεύοντα εβραιότουρκο Τσίπρα που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος και ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.


2. Ενώ η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, είχε την δυνατότητα να παρέμβει προστατεύοντας το Σύνταγμα από την κατάλυση της λαϊκής ετυμηγορίας, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ, αποδεικνύοντας τον ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΩΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.


3. Ένας λαός που στις 5 Ιουλίου 2015 είπε ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους και στους εβραίους πολιτικούς της Ευρώπης, αντί να γυρίσει την πλάτη στους καταλυτές του Συντάγματος και της λαϊκής ετυμηγορίας του, όχι μόνον επικρότησε με την ψήφο του της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 τους εμπαιχτές της θέλησής του, που τον φόρτωσαν εντωμεταξύ με ένα ακόμα μνημόνιο, το επαχθέστερο όλων, αλλά απέδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι η σήψη της νόησης και της ψυχής του, έχει φτάσει στο μεδούλι και τον έχει αλώσει πλήρως.


ΟΛΑ τα κόμματα του ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, η ΠΟΡΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και ο ΣΑΠΙΟΣ ΛΑΟΣ, αποτελούν ΜΙΑΣΜΑ μιας ΕΛΛΑΔΑΣ, που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον πλήρη αφανισμό της.

Κι όλοι αυτοί, είναι ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Σ' όλους αυτούς τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ, αφιερώνω το παρακάτω βίντεο κι ένα απόσπασμα του Οδυσσέα Ελύτη.


Ξέρω πως δεν θα τα καταλάβουν, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να τους πετάξω κατάμουτρα την οργή, την αγανάκτηση και την αηδία μου, ότι είναι ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ... "ΕΛΛΗΝΕΣ".https://youtu.be/nx0qBVBarnk
«Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική, το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου.

Εκεί σπάροι και πέρκες, ανεμόδαρτα ρήματα, ρεύματα πράσινα μες στα γαλάζια όσα είδα στα σπλάχνα μου ν' ανάβουνε σφουγγάρια, μέδουσες με τα πρώτα λόγια των σειρήνων, όστρακα ρόδινα με τα πρώτα μαύρα ρίγη.

Και πνοές από τη ρεματιά ευωδιάζοντας λυγαριά και σχίνο, σπάρτο και πιπερόριζα με τα πρώτα πιπίσματα των σπίνων, ψαλμωδίες γλυκές με τα πρώτα πρώτα Δόξα Σοι.

Εκεί δάφνες και βάγια, θυμιατό και λιβάνισμα τις πάλες ευλογώντας και τα καριοφίλια. Στο χώμα το στρωμένο με τ' αμπελομάντιλα, κνίσες, τσουγκρίσματα και Χριστός Ανέστη με τα πρώτα σμπάρα των Ελλήνων.

Αγάπες μυστικές με τα πρώτα λόγια του Ύμνου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου με τα πρώτα λόγια του Ύμνου.»


Οδυσσέας Ελύτης, από το «Άξιον Εστί».
attikanea
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...