Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!(ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!) Γ ο υ α τ ε μ ά λ α: Οι Ινδιάνοι ψέλνουν ΧΡΙΣΤΟ (!) στα …Ε λ λ η ν ι κ ά (!!!) και εξυμνούν τους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !
Γουατεμάλα: Οι ινδιάνοι ψέλνουν Χριστό στα Ελληνικά και εξυμνούν τους Έλληνες
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ «ΕΝΟΧΛΟΥΝ»;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΕΩΣ ΠΟΥ «ΦΘΑΝΕΙ» Η ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;)
Στην ΜΑΚΡΙΝΗ Γουατεμάλα οι Ινδιάνοι τιμούν τον Ελληνισμό, βαπτίζονται ελληνοορθόδοξοι και υποκλίνονται στους Έλληνες που κάποτε στο παρελθόν είχαν ξανάρθει. Και οι Έλληνες λέγεται ότι είχαν ταξιδέψει στην Αμερική πάρα πολλά χρόνια πριν τον Κολόμβο.Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται και σήμερα με τους ιθαγενείς ενδεχόμενα να γνωρίζουν για τους προγόνους εκείνων που τους επισκέπτονται σήμερα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ», στις αρχές Μάϊου, ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων «Bareburger», Μιχάλης Πιτσίνος και ο διεθνώς καταξιωμένος Ελληνας φωτογράφος, Κώστας Πηγαδάς, ταξίδεψαν στη Γουατεμάλα απαντώντας στην πρόσκληση του Μητροπολίτη του Μεξικού, Κεντρικής Αμερικής, Κούβας και των νησιών της Καραϊβικής, Αθηναγόρα.

Αφορμή ήταν τα εγκαίνια του νέου εκκλησιαστικού ναού στην περιοχή.
Οι Έλληνες έχουν αναλάβει την σίτιση των κατοίκων, το χτίσιμο δρόμων και σπιτιών, τις παροχές υγείας, την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας, την Βάπτιση και η διάδοση της Ελληνοορθοδοξίας.


Μάλιστα ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας, όπως θα δείτε στην φωτογραφίες, βαπτίζει τα ντόπια παιδιά του χωριού Αγκουακάτε της Γουατεμάλας.
Όταν οι Έλληνες έφθασαν στο χωριό Αγκουακάτε, πάνω από πέντε χιλιάδες ντόπιοι κάτοικοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με πυροτεχνήματα και μουσική μπάντα.

Όπως αναφέρει το ‘ρεπορτάζ’ της εφημερίδος, τα εγκαίνια του νέου Ναού και η παρουσία του πλήθους ήταν ασφυκτική, με μια εκπληκτικά συγκινητική λειτουργία, όπου ντόπια παιδιά έψελναν στα Ε λ λ η ν ι κ ά (!) μεγάλα αποσπάσματα του Ευαγγελίου!!!
«Ξέρετε αυτοί οι άνθρωποι δεν το θεωρούν δεδομένο ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά βαπτίστηκαν προσφάτως καθ’ επιλογήν και αυτό σημαίνει ότι έχουν βαθιά ευγνωμοσύνη γι’ αυτό.
Η Ορθοδοξία μας δεν ήταν ποτέ δεδομένη γι’ αυτούς και αυτό από μόνο του αποκτάει μεγάλη βαρύτητα.
Η Ιεραποστολή μας έχει έντονη δράση σε αυτές τις περιοχές. Καμμιά φορά ξέρετε δίνουμε ακόμα περισσότερα από ό,τι μπορούμε να δώσουμε …την ψυχή μας κυριολεκτικά» δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα», ο Μητροπολίτης.

Την αποστολή συνόδευαν εξέχοντες Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, καθώς και ο διάσημος φωτογράφος Κώστας Πηγαδάς, ο οποίος απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή διάφορες στιγμές.
Ο Ελληνισμός είναι ΠΑΝΤΟΥ ακόμα και σήμερα!
[Πηγή: ‘el.gr’]
«Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ»ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...