Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Μεγάλη φωτιά στα Καλύβια - Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής - Κοντά σε κατοικημένη περιοχή η φωτιά ΦΩΤΟΜάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στα Καλύβια Αττικής με πρωταρχικό στόχο να σωθούν τα σπίτια που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση.
Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 5 ελικόπτερα, 12 υδροφόρες, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν και εθελοντές. Παράλληλα, πετά ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που συντονίζει τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν πετούν καναντέρ.
Αναγνώστης του enikos.gr που βρίσκεται σε παράλια στο Λαγονήσι έστειλε φωτογραφία που δείχνει τους καπνούς της πυρκαγιάς.


Ορατοί από τη Βουλιαγμένη είναι οι πυκνοί μαύροι καπνοί από τη φωτιά.Ορατοί από τη Βουλιαγμένη είναι οι πυκνοί μαύροι καπνοί από τη δασική πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο στα Καλύβια.


 
Η πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά με το γραφείο Τύπου του πυροσβεστικού σώματος να αναφέρει πως το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.enikos.gr

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...