Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Σαρώνει τα βορειοδυτικά η κακοκαιρία - Ήρθε "ο…χειμώνας" και σάρωσε τα πάντα! "Άσπρισε" το Μέτσοβο από το χαλάζι


- Καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας από τη "Μέδουσα"
- Χαλάζι έκανε τα πάντα άσπρα στο Μέτσοβο
- Πλημμύρισαν δρόμοι και προκλήθηκαν ζημιές
- Βροχή και χαλαζόπτωση διέκοψαν την κίνηση στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών
- Δείτε απίστευτες φωτογραφίες και video

Η δυτική Ελλάδα ήταν και πάλι το πρώτο θύμα της επιδείνωσης του καιρού! Η «Μέδουσα», όπως αποκαλείται το φαινόμενο που θα επηρεάσει όλη τη χώρα, έχει αρχίσει από νωρίς την Κυριακή (16.07.2107) να δείχνει τα δόντια της! Πρώτα στην Πτολεμαΐδα, μετά στο Αγρίνιο, στη Λάρισα, στην Αχαΐα (όπου προκλήθηκαν πυρκαγιές από κεραυνούς).


Στο Μέτσοβο, οι εικόνες από τη σφοδρότατη χαλαζόπτωση είναι ενδεικτικές της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει τη δυτική χώρα και τις επόμενες θα επεκταθεί. Οι στέγες άσπρισαν από το χαλάζι, προβλήματα προκλήθηκαν σε δρόμους μέσα στο χωριό.

-----> Η "Μέδουσα" θα "χτυπήσει" και την Αττική! Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Δυνατό μπουρίνι συνοδευόμενο από χαλαζόπτωση έπληξε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και αρκετές περιοχές, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες, όπως στο χωριό Ζωτικό.
Σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις έπληξαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου και της Λάκκας Σουλίου, με τα σοβαρότερα όμως προβλήματα να έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, στο Μέτσοβο.

Δείτε τις φωτογραφίες και video από την απίστευτη χαλαζόπτωση

Έκλεισε η Πατρών - Πύργου
Χαλάζι και έλλειψη ορατότητας ταλαιπωρησαν τους οδηγούς στην Πατρών - Πύργου, που εξαιτίας της ισχυρής χαλαζόπτωσης αναγκάστηκαν να σταματήσουν αφού δεν... έβλεπαν και μοιραία έκλεισε η Εθνική στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...