Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! Αεροπορική βάση και έξοδο από ΝΑΤΟ ζήτησε η Ρωσία για χρηματοδότηση της χώρας


Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρασκήνιο του 2015 και το «σχέδιο Β» της κυβέρνησης. Κατά μια διαβολική σύμπτωση, Ρωσία και Βαρουφάκης αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε «Σχέδιο Β» και η χώρα ήταν έτοιμη για έξοδο από το ευρώ και το…ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία ήταν διατεθειμένη να παράσχει πλήρη στήριξη αλλά όχι χωρίς ουσιαστικά αμοιβαία ανταλλάγματα. Ο Β.Πούτιν ζητούσε αεροπορική βάση!

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα φέρεται να είπε:

«Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι μου ζητούν τρελά πράγματα για να με στηρίξουν. Σκεφτείτε ότι οι Ρώσοι μου ζήτησαν να τους παραχωρήσουμε μια αεροπορική βάση στην Κρήτη!».

Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία ζήτηση την έξοδο από το ΝΑΤΟ-ΕΕ και την είσοδο στην ρωσική σφαίρα επιρροής και την Ευρασιατική Ένωση. Κάτι απολύτως λογικό. Δεν γίνεται να είσαι και με τον αστυφύλαξ και τον χωροφύλαξ.

Ο Α.Τσίπρας φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε. Δεν το περίμενε; Μάλλον η εικόνα του άρθρου πρέπει να τραβήχτηκε ακριβώς αυτή τη στιγμή!

Ο Α.Τσίπρας θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις της Ρωσίας. Πιο υπερβολικές και από τα μνημόνια της Γερμανίας. Εδώ ταιριάζει η φράση «Σόιμπλε ρίξε μνημόνια»!

Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσιεύει αύριο και φωτογραφία του κ.Τσίπρα από τη Μόσχα, όπου, όπως υποστηρίζεται είχε μεταβεί μαζί με τον Νίκο Παππά το 2013 για ένα «μυστικό» ραντεβού με τον Νικολάς Μαδούρο. Ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει σε ξενοδοχείο της Μόσχας ραντεβού με τον Νίκολας Μαδούρο. Μαζί του βρίσκεται αξιωματούχος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας. Στο βάθος ο Νίκος Παππάς.

Από το 2013 ήδη φέρεται να διερευνούσε τη δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου από το καθεστώς του Μαδούρο, σε περίπτωση που η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, ο Αλέξης Τσίπρας.

Οπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, σύμφωνα με μαρτυρία πρώην υπουργού της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, που συμμετείχε ενεργά στις συζητήσεις εκείνης της περιόδου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Βενεζουέλας, ο Αλέξης Τσίπρας πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές φέρεται να «μιλούσε για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη» ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας «στήριξη από τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Κίνα».

Αρα γιατί αιφνιδιάστηκε τότε ο Αλέξης;

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είχε ζητήσει από τον Μαδούρο να μεσολαβήσει στη Ρωσία η οποία «ζητούσε από το ΣΥΡΙΖΑ απίστευτα ανταλλάγματα για να τον στηρίξει».

Η μαρτυρία του κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Βενεζουέλας, που μιλάει με καθεστώς ανωνυμίας, είναι αποκαλυπτική:

«Ο Αλέξης Τσίπρας μας έλεγε πως το κόμμα του από την αρχή είχε σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Από τη Βενεζουέλα ζητούσε να βοηθήσουμε δίνοντας στη χώρα σας πετρέλαιο. Πίστευε πως στην περίπτωση που η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ θα μπορούσε να βρει στήριξη από τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Κίνα». «Περιμένω από τη Βενεζουέλα να μας βοηθήσει παρέχοντάς μας πετρέλαιο», φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ταυτόχρονα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και τo Grexit.pentapostagma
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...