Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η ομοσπονδία στον πλευρό του Κακλαμανάκη, το ΔΣ του ΣΕΟ όχι


Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο θυμόσοφος λαός, με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να αποφασίζει να δραστηροποιηθεί έστο και κατόπιν εορτής προκειμένου να σώσει τα προσχήματα στην περίπτωση του Νικόλα Κακλαμανάκη, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση από την πλευρά του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που με απόφαση του ΔΣ αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη του σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές.

Η ΕΙΟ προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα ζητώντας από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να περάσει εκ νέου νομοθετική ρύθμιση όπως έγινε για Γέμελο, Κορακάκη και Κρίερ ώστε να δοθεί σε όλους τους Ολυμπιονίκες (του μεταλλιούχους για να μην υπάρξει παρερμηνεία) δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας. Μάλιστα η ΕΙΟ προχώρησε ακόμα παραπέρα και ζήτησε στην τροποποίηση να μπουν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Από την πλευρά του ο Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα ενώ ενημέρωσε την ΕΙΟ πως πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν σχολές εξάμηνης διάρκειας για όλα τα αθλήματα.
Από την άλλη πλευρά, το ΔΣ του ΣΕΟ το οποίο αποτελείται από τρεις πρώην πολίστριες (Κοζομπόλη πρόεδρος, Μωραϊτίδου αντιπρόεδρος και Καραπατάκη μέλος) δύο ιστιοπλόους (Κραβαριώτη β αντιπρόεδρος, Παπαδοπούλου ειδική γραμματέας), μια αθλήτρια της ρυθμικής (Αηδινλη, ταμίας), μία της πάλη (Ζυγούρη, γεννική γραμματέας), έναν του χάντμπολ (Καφφάτος, μέλος) και έναν της κωπηλασίας (Κόνσολας, μέλος), συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το σκεπτικό της άρνησης γιατί αρνούμαστε να πιστέψουμε πως το «όχι» του ΔΣ του ΣΕΟ προς τον Κακλαμανάκη δόθηκε γιατί: «είναι 250 όλοι οι μεταλλιούχοι Ολυμπιονίκες και μεταξύ αυτών και ο πρώην βασιλιάς».
του Θανάση Νικολάου nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou


sportsfeed.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...