Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;


Από τον Mike Adams.Σαν συντάκτης του Natural News, ένα πράγμα που συνειδητοποιώ πλήρως είναι ότι το παράθυρο της ευκαιρίας, για αξιοπιστία χρήσης του διαδικτύου, για τη δημοσίευση πληροφοριών κλείνει γρήγορα. Η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που απολαμβάνετε σήμερα μέσω του Διαδικτύου, δεν θα
λειτουργεί πάντα όπως συμβαίνει τώρα. Η λογοκρισία της αστυνομίας, οι αποτυχίες του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος, τα όπλα EMP, ο εμφύλιος πόλεμος, η συστηματική οικονομική κατάρρευση και οι ηλιακές εκλάμψεις απειλούν τη συνέχεια των online πληροφοριών και θα μπορούσαν να σπάσουν αμέσως το Διαδίκτυο όπως το γνωρίζετε σήμερα.
Καθώς δημοσιεύουμαι ηχητικά podcasts και ειδησεογραφική κάλυψη ειδήσεων σχετικά με την επιβίωση και την ετοιμότητα, σας προτρέπω να κατεβάσετε τα αρχεία και να τα αποθηκεύσετε στον τοπικό σας υπολογιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ήχου από την ιστοσελίδα του Health Ranger Report και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα βοηθητικά προγράμματα καταγραφής βίντεο YouTube για να τραβήξετε αρχεία βίντεο από το κανάλι μου Health Ranger Youtube.
Αν χρησιμοποιείτε τη νέα εφαρμογή Natural News διαθέσιμη για Android και iPhone, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ιστορίες για περιήγηση εκτός σύνδεσης. Αναφέρω επίσης σε ένα άλλο σημαντικό άρθρο και βίντεο, γιατί αν δεν χρησιμοποιείτε την OPTICAL αποθήκευση, μπορεί να χάσετε τα πάντα σε μια επίθεση EMP ή πυρηνικό πόλεμο:


https://vimeo.com/226034891


Ο κόσμος μας φθάνει πραγματικά σε ένα σημείο θραύσης σε διάφορα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου μιας επίθεσης EMP από τη Βόρεια Κορέα:


https://vimeo.com/225448664

Προσέξτε για ψευδείς ή κακές πληροφορίες σχετικά με το Iώδιο. Γνωρίστε τα γεγονότα σχετικά με το σε τι μπορεί να βοηθήσει το ιώδιο (και τι δεν μπορεί):


https://vimeo.com/222522417

Γιατί ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου είναι τώρα ΥΨΗΛΟΣ για την Αμερική:


https://vimeo.com/225894051

Εδώ γιατί δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την Αμερική για να αναζητήσετε καταφύγιο σε κάποια άλλη χώρα:


https://vimeo.com/225578026

Επίσης, εάν θέλετε να μάθετε πώς να επιβιώσετε από μια έκρηξη πανδημίας ή μια έκπληξη superbug, θα θέλετε να ακούσετε τις συνεντεύξεις των εμπειρογνωμόνων στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής για την Άμυνα που σας διδάσκει όλα σχετικά με τα φυσικά αντιβιοτικά φάρμακα, την ανοσοπροστασία, την επιβίωση superbug και πολλά άλλα .

Μείνετε ασφαλείς, ο καθένας! Περνάμε σε πολύ ασταθείς καιρούς με μεγάλη αβεβαιότητα. Θα εργαστώ σκληρά για να παραμείνω στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω του ερχόμενου χάους, της λογοκρισίας και του πιθανού εμφύλιου πολέμου.


http://www.thecommonsenseshow.com/2017/07/20/is-your-city-survivable-in-a-collapse-civil-war-or-natural-disaster/


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...