Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΙΣΧΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!


Μετά την πρωτοφανή απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στο «άβατο» των Εξαρχείων, τα παρακρατικά τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου έκαναν επίδειξη δυνάμεως και εξουσίας, για να δείξουν ακόμα και στους… τυφλούς (αυτούς που εθελοτυφλούν…) ποιος κυβερνάει αυτόν τον άμοιρο τόπο.

Έτσι, το απόγευμα τα τσιπροκαμμενόπαιδα μαζεύτηκαν κανονικά στην πλατεία του Εξαρχιστάν, με αφορμή το άνοιγμα του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ», παρά, φυσικά, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, που ίσχυσε τελικά, μόνο για την εκδήλωση που είχε εξαγγείλει η Ένωση των αστυνομικών. Μετά το πέρας της πρώτης επίδειξης δυνάμεως και εξουσίας, οι… αντιεξουσιαστές (εδώ γελάνε!) μπήκαν –φυσικά ανενόχλητοι- στο Πολυτεχνείο τους κι από κει άρχισαν...
να επιτίθονται στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν απ’ έξω. Τελικά, η επαναστατική γυμναστική μεταφέρθηκε στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου μεταξύ των άλλων κάηκε από βόμβα μολότοφ και το αυτοκίνητο ενός φουκαρά!

Περίπου στις 11 το βράδυ, άλλη ομάδα τσιπροκαμμενικών επιτέθηκε –ως συνήθως!- με πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» (σύμφωνα με τους Τσίπρα και Καμμένο).
Αυτό το αληταριό κυβερνάει την Ελλάδα και μην έχετε καμμιά αμφιβολία!ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...