Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Το μάταιο της προσπάθειας στην Ελλάδα


Tώρα για ένα ακόμη καλοκαίρι στο καιρό των μνημονίων η φτώχεια με ανήκουστη αγριότητα και ο κυνισμός της ΕΕ απέναντι σε μια ηθελημένα από τους πολιτικούς που πέρασαν και ταπείνωσαν με τη παρουσία και πράξεις τους το Ελληνικό κοινοβούλιο, ευτελίζουν διεθνώς τη χώρα μας.

Οι Γερμανοί βρίσκονται καβάλα στα άλογα κι εμείς γονατιστοί παρακαλάμε για ελάφρυνση του χρέους που μας φόρεσαν καπέλο πολιτικοί της δεκάρας σε συνεργασία με τους ξένους και με την εποπτεία λαμογιών που ακόμα σηκώνουν κεφάλι.

Ο θρίαμβος της βαρβαρικής φύσης πάνω από την κάποτε υπερήφανη χώρα μας. Όλα στο σφυρί, για ξεπούλημα στους ξένους κι έτσι η ληστεία βρίσκει τη δικαιολογία της στο επαίσχυντο ‘μαζί τα φάγαμε’.

Οι εκβιασμοί με τη μορφή νόμων γίνονται όλο και πιο παράλογοι με υπερβολή χυδαίας οικονομικής βίας απαιτώντας με ακόρεστη απληστία όλο τον πλούτο της χώρας. Και ο Σόιμπλε να φύγει υπάρχουν πολλά γερμανικά ανταλλακτικά ιδίου τύπου που θα πιέζουν για πιο σκληρά οικονομικά μέτρα.

Ανήμπορες κυβερνήσεις με άστοχες πολιτικές που ούτε ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών θα τολμούσε να εφαρμόσει φέρνουν εξαντλημένα οικονομικά αδιέξοδα. Προσπαθεί ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός να αποδείξει ότι έχει τη σωστή κατεύθυνση προς την ανάπτυξη αλλά δεν πείθει τους ξένους διότι τα 460δις ευρώ χρέος που κληρονόμησε μας έχουν κολλήσει στη λάσπη.

Ακατάσχετη φοροεπιδρομή σε όλους φτωχούς και ανήμπορους. Αν ο ελεύθερος επαγγελματίας έχει ετήσιο εισόδημα 6.000 ευρώ θα πληρώσει στην εφορία και στα ταμεία του 5.800 ευρώ τρώγοντας όλο το χρόνο άχυρα και κεχρί.

Έτσι πια συνηθίσαμε να πληρώνουμε περισσότερα από ότι δανείστηκαν οι πολιτικοί μας και η συνήθεια είναι η μεγάλη ένδειξη της αποτυχίας μας.Διονύσης Σταμάτης
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...