Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

H Νέα Τάξη έριξε το μεγάλο όπλο της στη μάχη – Κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει (ΒΙΝΤΕΟ)


Όσο οι άνθρωποι επιζητούν περισσότερο ελεύθερο χρόνο , ανέσεις και…χρήμα, η παγκόσμια αρχή υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία το σχέδιό της για τον παραγκωνισμό του ανθρωπίνου γένους.

Ρομπότ, τεχνητή νοημοσύνη, drones και αυτοματοποιημένα συστήματα, «εισβάλλουν» στις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, επιτυγχάνοντας την τελική υποδούλωσή τους. Το χειρότερο από όλα είναι πως σύσσωμο το ανθρώπινο γένος πρόκειται να επιλέξει εθελούσια την νέα πραγματικότητα.

Τα ρομπότ, τα cyborgs, τα περιβόητα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, η γενετική μηχανική και η εξερεύνηση του διαστήματος είναι όλα μεταξύ των παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν τα έργα που κάνουμε τα επόμενα 30 χρόνια.

Και σύμφωνα με την PwC, περίπου το 30% των υφιστάμενων θέσεων εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ είναι ευαίσθητες στον αυτοματισμό από τη ρομποτική και την τεχνολογία των πληροφοριών ΑI (τεχνητής νοημοσύνης).Οι ειδικοί από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο προειδοποιούν πως η ανθρωπότητα κινδυνεύει να περάσει το «σημείο χωρίς επιστροφή». Όλα θα αλλάξουν στην βιομηχανική παραγωγή και τον εργασιακό τομέα γενικότερα.

Τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη, είναι από τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται ήδη στον εργασιακό χώρο. Απειλούν τους ανθρώπους που εργάζονται στην καθημερινή και χαμηλά αμειβόμενη απασχόληση – αλλά και σε τομείς όπως ο νόμος, η λογιστική και η τραπεζική, καθώς και η αλιεία και η γεωργία.

Τελευταία μάλιστα βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις στα Υπουργεία Παιδείας των ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας, για το αν σε μερικά χρόνια από τώρα, είναι προς όφελος των παιδιών να διδάσκονται από…ρομπότ – δασκάλους.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τομέας στην σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία που να μην έχει «εισβάλλει» η τεχνητή νοημοσύνη, διεκδικώντας με αξιώσεις μάλιστα τα ηνία από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Αλήθεια, πρόκειται για «επιτακτική ανάγκη των καιρών» η επιλογή του παραγκωνισμού των ανθρώπων ή απλά ένα καλοδουλεμένο σχέδιο από την παγκόσμια τάξη;
el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...