Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Μυτιλήνη: Ένταση και φωτιές έξω από το hotspot στη ΜόριαΤι; Έβαλαν τα λαθροτζιχάντια φωτιές; Καίνε και τα ελαιόδενδρα των Μυτιληνιών;
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!
Τρεξτε να νταντέψετε τα λαθροτζιχαντάκια... να τα νανουρίσετε, εσείς οι γριές της Λέσβου...
Τρέξτε να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
Ρε, δεν πα να σας τινάξουν και στον αέρα... ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ...
Και μην ξεχάσετε, να ξαναψηφίσετε ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
 

Καλλιόπη Σουφλή
Σοβαρές συγκρούσεις, για μια ακόμα φορά, βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μυτιλήνης, στη Μόρια, ανάμεσα σε πολυάριθμες ομάδες διαμαρτυρόμενων μεταναστών -κυρίως Αφρικανών- και ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Παράλληλα -και προφανώς για αντιπερισπασμό- στη βόρεια πλευρά του Κέντρου, σε ελαιοκτήματα στον εξωτερικό χώρο, μπήκαν φωτιές, οι οποίες πήραν γρήγορα διαστάσεις.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το Hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς, αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή εκεί, αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.

Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς βοηθούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα Πετζετέλ.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.


Πηγή φωτό: Lesvosnews.gr


Πηγή


attikanea
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...