Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ιστορίες ελληνικής τρέλας: Έστρωσαν με άσφαλτο τον... μισό δρόμο (Photo)


Ανεπανάληπτο, αλλά... έγινε κι αυτό. Στο Άργος έγιναν έργα ασφαλτόστρωσης δρόμου, μόνο που η νέα άσφαλτος στρώθηκε... στον μισό δρόμο και μάλιστα στο μήκος του.
Όπως αναφέρει το σάιτ argolika.gr, mετά το πέρας των εργασιών του ΟΤΕ, από τον δήμο Αργους – Μυκηναίων έστρωσαν άσφαλτο σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη (από τον φούρνο του Τσαμπάση μέχρι το Αρχαίο Θέατρο), αλλά τούτο έγινε κατά το… ήμισυ. Από τη μια πλευρά! Η άλλη πλευρά του δρόμου παραμένει λακούβες  και σημάδια από τα παλιά σκαψίμματα.Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, στο σημείο που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά, κίνδυνος για πεζούς και μοτοσικλετιστές.
Επτυπωσιακή, όμως ήταν και η απάντηση του δήμου Αργους-Μυκηναίων, ο οποίος με ανακοίνωσή του επιρρίπτει  τις ευθύνες στην… κυβέρνηση
Συγκεκριμένα ο δήμος ανέφερε τα εξής:
«Το οδόστρωμα στην οδό Γούναρη είχε υποστεί καθίζηση  από την μισή πλευρά  και κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι ανισόπεδο και να αποτελεί κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Η  ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε αποκατέστησε την ομαλότητα του οδοστρώματος για την αποφυγή ατυχημάτων.
Δυστυχώς λόγω της συνεχούς μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων  η οποία αγγίζει το 90%  δεν υπάρχει δυνατότητα ολικής αποκατάστασης των κεντρικών οδών και ο Δήμος προσπαθεί με τα λιγοστά χρήματα  που παίρνει από το κράτος  να αποκαταστήσει ό,τι είναι δυνατόν. Ο συνεχής οικονομικός  στραγγαλισμός των Δήμων από την κυβέρνηση έχει αυτά τα αποτελέσματα.
Παρ' όλες τις δυσκολίες η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της καθημερινότητας».(πληροφορίες: argolika.gr)
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...