Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με S-400 και EUROSAM οι Τούρκοι


Προσπάθεια να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα επιχειρούν οι Τούρκοι με τον υπουργό Άμυνας, Φικρί Ισίκ να προβαίνει σε νέες αστείες δηλώσεις, με τις οποίες η χώρα του θα πάρει… λίγο από όλα και τα ρωσικά S-400 και θα εμπλακεί σε συμπαραγωγή με την γαλλοϊταλική κοινοπραξία Eurosam για το σύστημα SAMP-T και τους πυραύλους Aster.

Το νέο τουρκικό επικοινωνιακό κόλπο είναι ότι θα αγοράσουν τώρα τους S-400 για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και με τους Ευρωπαίους… τους οποίους βέβαια δεν ρώτησε, διότι όταν το έκανε, αυτοί έκαναν πίσω και αρνήθηκαν να δώσουν διαβαθμισμένη τεχνογνωσία στην Τουρκία επειδή θέλει… δυο πυροβολαρχίες.

Ακόμα πιο χαρακτηριστική είναι η απουσία των Ηνωμένων Πολιτειών από την εξίσωση. Η Τουρκία θα πρέπει να καταλάβει, ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να πάει και με τις δυο πλευρές, ιδίως όταν διακυβεύονται τόσα πολλά ζητήματα σχετιζόμενα με την άμυνα.

Σύντομα θα αποδειχθούν οι νέες δηλώσεις πομφόλυγες, ενώ ισχύουν και όλα έχουμε πει και έχουμε γράψει για τις συνέπειες ενδεχόμενης απόφασης των Τούρκων να προχωρήσουν με τους S-400… αν το επιτρέψουν οι Ρώσοι.defence-point.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...