Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Η ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ… ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!


Πριν από ένα χρόνο, ο χρηματοπιστωτικός κόσμος εξεπλάγην, όταν ο διευθυντής ομολόγων του πρώτου ομίλου του κόσμου είχε μια σφοδρή πρόβλεψη για το πώς «όλα αυτή η πλασματική οικονομική ευημερία» θα τελειώσει με δυσάρεστο τρόπο.

Δύο μήνες αργότερα, ήταν η σειρά μιας άλλης οικονομικής προσωπικότητας και θεμέλιου λίθου της ΝΤΠ… Ο ίδιος ο πρόεδρος του Rothschild Investment Trust, ο Λόρδος Jacob Rothschild ο οποίος εξέφρασε μια απροσδόκητα σκοτεινή προειδοποίηση στο τέλος του οικονομικού έτους 2016. Είπε ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες συνεχίζουν «αυτό που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου, αφού βαδίζουμε σε άγνωστα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις ακούσιες συνέπειες των πολύ χαμηλών επιτοκίων, με περίπου το 30% του παγκόσμιου δημόσιου χρέους σε αρνητικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ποσοτική χαλάρωση σε μαζική κλίμακα. »

Η προειδοποίηση αυτή του Rothschild συνοδεύτηκε και από την «ανησυχία» του για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στον κόσμο αλλά και την πρόβλεψη για τη συνέχιση του πολέμου στη Μέση Ανατολή και των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη…

«Η γεωπολιτική κατάσταση έχει επιδεινωθεί, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβριο είναι πιθανόν να είναι απρόβλεπτες, ενώ η κατάσταση στην Κίνα παραμένει αδιαφανής. Η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης θα οδηγήσει σίγουρα σε προβλήματα. Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται και είναι απίθανο να επιλυθεί για πολλά χρόνια. Έχουμε ήδη αισθανθεί τις συνέπειες αυτής της κατάστασης στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ μέσω των τρομοκρατικών επιθέσεων που εξακολουθούν».

ΥΓ. Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται και εκφράζουν αμφιβολίες για το μέγεθος της΄αμύθητης περιουσίας των Ρότσιλντ, μπορούν να δουν τον ακόλουθο πίνακα…hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...