Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Πω πω ! Σοβαρή ποινή ! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ;


Για την παραποίηση του ελλείματος που συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , για τον θάνατο δέκα τουλάχιστον χιλιάδων συμπτριωτών μας από αυτοκτονιες αλλά και από καρδιακά η εγκεφαλικά ,για το ξεπούλημα και τον διασυρμό μας με την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας ,για την σημερινή ατιμωτική και γενοκτονική σκλαβιά ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ !

ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ !


ΕυστρατίαΦυλάκιση δυο ετών στον Ανδρέα Γεωργίου για παράβαση καθήκοντος - Με αναστολή η ποινή του- Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό


Φυλάκιση δυο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετειο Πλημμελημάτων στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος τις οποίες αντιμετώπιζε.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κ. Γεωργίου γιατί δεν ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο 2010. Τη ίδια ώρα, τον απάλλαξε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε γιατί δεν συγκαλούσε το ΔΣ αλλά και από εκείνη που αφορούσε στο γεγονός ότι διατηρούσε, για ένα διάστημα, παράλληλα με την ΕΛΣΤΑΤ και θέση στο Δ.Ν.Τ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαστές δεν αναγνώρισαν στον κ. Γεωργίου κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλαν την ανώτατη ποινή που προβλέπει ο νόμος.

Το δικαστήριο υιοθέτησε τη σχετική εισήγηση του εισαγγελέα που έκανε λόγο για πράξη που «έχει ιδιαίτερη ηθική απαξία».ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...