Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Μαρτυρία-σοκ από το Λαγονήσι: «Πέρασε κάποιος με το αυτοκίνητο, πέταξε κάτι και ξεκίνησε η φωτιά» (Βίντεο)


Για την τρομακτική εμπειρία που έζησαν σήμερα, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Λαγονήσι μιλούν οι κάτοικοι της περιοχής. «Κάτι πετάξανε, κάποιος πέρασε με το αυτοκίνητο, κάτι πέταξε και έφυγε.....
Φύσαγε τόσο πολύ και δεν προλαβαίναμε. Να φανταστείς κάηκε το πυροσβεστικό επάνω που πήγε να σβήσει την φωτιά. Έχουν καεί και σπίτια από πίσω. Εμείς την προλάβαμε την φωτιά, ήρθαν και 4 οχήματα, αλλιώς θα είχε καεί όλο το Λαγονήσι», λέει κάτοικος της περιοχής στο βίντεο που ακολουθεί:Την ίδια ώρα, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που κάηκε από τη φωτιά που ξέσπασε υποστηρίζει: «Από το δρόμο κάτω ξεκίνησε η φωτιά, μήπως από τσιγάρο, δεν ξέρω. Το αυτοκίνητο το είδα να καίγεται και πήγα να πάρω το άλλο αυτοκίνητο. Ήρθε η πυροσβεστική και το έσβησε, δεν μπορούσαμε να σταθούμε από τον καπνό. Αναίσθητοι οδηγοί πετάνε τα τσιγάρα. Ξεκίνησε κάτω από τον δρόμο. Δεν έχει λόγο να βάλει εδώ κανείς φωτιά, δεν είναι οικοδομήσιμο, είναι του ασύλου ανιάτων»


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...