Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΚΑΡΓΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ – ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ!..Πάγια θέση του «Στόχου» είναι ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων κι αυτό το βλέπουμε σε μύριες όσες περιπτώσεις: Από την εγκατάσταση των εισβολέων λαθροπροσφύγων σε διαμερίσματα με πληρωμένο ενοίκιο – φώς – νερό – τηλέφωνο, ενώ χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι, μέχρι την διανομή καρτών σίτισης και «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» στους λαθρομετανάστες, ενώ χιλιάδες Ελληνόπουλα πεινάνε και τρώνε από τα σκουπίδια.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το ποιοι υποχρεούνται σε «πόθεν έσχες» κατά την αγορά ακινήτου, επιβεβαιώνει απολύτως όσους πιστεύουν ότι το Ελληνικό Κράτος είναι ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Μεταφέρουμε την σχετική είδηση, όπως δημοσιεύτηκε στον «Ελεύθερο Τύπο»:

«Δεν απαιτείται “πόθεν έσχες” στις αγορές ακινήτων από αλλοδαπούς, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Η κτηματαγορά χρειάζεται ενέσεις και η οικονομία την κτηματαγορά για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει επιβληθεί ένας “φορολογικός σταλινισμός”, όπου όλοι θεωρούνται ένοχοι και πρέπει να αποδείξουν τη φορολογική τους αθωότητα. Η μη επιβολή “πόθεν έσχες” για κατοικίες μέχρι ενός ποσού πρέπει να επεκταθεί και στους Έλληνες φορολογούμενους, ώστε να διοχετευθούν κεφάλαια στην κτηματαγορά. Εκτός εάν θεωρούμε λογικό να υπάρχει φορολογική ασυλία για τους ξένους αγοραστές αλλά όχι για τους Έλληνες»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Μόνο οι Έλληνες υποχρεούνται να καταθέσουν «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτου. Οι αλλοδαποί δεν έχουν καμμία τέτοια υποχρέωση!.. Δηλαδή, αν ένας λαθροπρόσφυγας που επιδίδεται σε ληστείες, «αποταμιεύσει» μερικές χιλιάδες ευρώ και θελήσει να τα επενδύσει σε αγορά ακινήτου, το Ελληνικό Κράτος δεν πρόκειται να του ζητήσει «Πόθεν Έσχες»!.. Έτσι εξηγείται ότι οι περισσότερες αγορές διαμερισμάτων στην Αθήνα εδώ και χρόνια γίνονται από Αλβανούς…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ!..

ΠΑΜΕ τώρα σε μια ακόμη είδηση των τελευταίων ημερών, που «θάφτηκε» από όλα τα ΜΜΕ, και δείχνει περίτρανα πόσο ρατσιστική είναι η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ εναντίον των Ελλήνων… Ξέρετε με ποιόν τρόπο ο υπουργός Προ-Πό Νίκος Τόσκας αποφάσισε να σπάσει το «άβατο» των Γύφτων στο Μενίδι, να βρει τους δράστες του θανάτου του 11χρονου και να εξαρθρώσει τις δεκάδες ανεξέλεγκτες μαφίες των Τσιγγάνων που λυμαίνονται την Αττική και θησαυρίζουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών; Διοργάνωσε στις 12 Ιουλίου σεμινάριο και εκπαίδευση μεγάλης κλίμακας για τα «δικαιώματα των Ρομά»!..

Το σεμινάριο για την «προστασία των δικαιωμάτων των Ρομά» έγινε από τις 12 μέχρι τις 14 Ιουλίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης με τη συμμετοχή πάνω από 30 αστυνομικών από αστυνομικά τμήματα της Δυτικής Αττικής, από την Κρατική Ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της χώρας.

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση Τόσκα, αυτοί οι «επιμορφωμένοι» 30 αστυνομικοί θα κληθούν να εκπαιδεύσουν και άλλους αστυνομικούς προκειμένου να μη θίγονται από κανέναν ένστολο τα δικαιώματα των Ρομά.

Και όλα αυτά ενώ το κύριο ζητούμενο είναι οι αρμόδιοι αστυνομικοί να περιορίσουν τις συνέπειες από την αίσθηση ατιμωρησίας που έχουν οι περισσότεροι Γύφτοι!. Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλάνε για… συνήθη «σεμινάρια που γίνονται στο πλαίσιο σχετικών προγραμμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης». Και προσθέτουν ότι «τα δικαιώματα όλων των πολιτών πρέπει να είναι σεβαστά. Κι ούτε πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση όλων των Ρομά» και τα γνωστά… αντιρατσιστικά παραμύθια.
Εφημερίδα «Στόχος»
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...