Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Τι άλλο θα σκεφτούν για να αναγκάσουν τα παιδιά να εμπλακούν σε καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο της υγείας τους ;Πέρυσι είχαμε τα οκτώ κρούσματα φυματίωσης στρατιωτικών που δούλευαν σε χοτ σποτ και φέτος έχουν αποκλειστεί με καραντίνα δυο χωριά στα Γιάννενα με κρούσματα ελονοσίας . ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ;
Και ποιός γονιός θα το στείλει ;
Οπότε αμέσως ,δημιουργούν ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ως προς τα μόρια .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ !!!!!!!


Ευστρατία


ΥΓ. Φυσικά οι άστεγοι και οι τοξικομανείς δεν τους απασχολούν ,αλλά τους απασχολούν τα πολιτικά τους γραφεία που ΝΑΙ πρόκειται για κίνηση διαφθοράς νέων έτσι όπως κατάντησαν την πολιτική .

"τα επιπλέον μόρια θα δίνονται μόνο σε μαθητές που θα εργαστούν εθελοντικά για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μόνο σε hot spot ή σε πολιτικό γραφείο και όχι σε άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης όπως είναι οι δομές αστέγων ή τοξικομανών κτλ τκλ."


Υποχρεωτική άμισθη εργασία για μαθητές λυκείου σε hot spot

Η κυβέρνηση της Ελλάδας συνεχίζει του προκλητικούς της χειρισμούς σε θέματα παιδείας. Το υπουργείο παιδείας σε συνεργασία με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σκέφτονται να κατεβάσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρέχει επιπλέον μόρια 5% σε όσα παιδιά λυκείου θα εργάζονται εθελοντικά σε hot spots.

Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας το πρόγραμμα θα έχει στην αρχή μία περίοδος πειραματικής δράσης σε λίγα σχολεία της χώρας και στην συνέχεια θα εφαρμοστεί στο σύνολό τους. Από το πρόγραμμα αυτό θα εξαιρεθούν τα ιδιωτικά σχολεία και τα ειδικά ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου τα επιπλέον μόρια θα δίνονται μόνο σε μαθητές που θα εργαστούν εθελοντικά για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μόνο σε hot spot ή σε πολιτικό γραφείο και όχι σε άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης όπως είναι οι δομές αστέγων ή τοξικομανών κτλ τκλ.

Με τον τρόπο αυτόν το υπουργείο θέλει να εντάξει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην νέα γενιά αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει σε κάθε παιδί και το άγχος που μπορεί να επιφορτιστεί στον βωμό του να συλλέξει περισσότερα μόρια.

Έτσι το υπουργείο δημιουργεί έμμεσα υποχρεωτική εργασία σε όλα τα παιδιά με μόνο σκοπό τα δωρεάν εργατικά χέρια.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...