Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Δώστε λίγη προσοχή κι ας σηκώσουμε κεφάλι... ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!


Ελάτε να σηκώσουμε το κεφάλι μας... όχι τόση υποταγή...
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Παλαιέ, να μας επισκέπτεσαι πιο συχνά... έτσι, για ν' ανάβουν τα αίματα, βρε παιδί μου...
Άντε, γιατί κάνεις αρμένικες επισκέψεις στον... ξέρεις που... (τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ... έτσι για να μην παρεξηγούμαστε), και ζηλεύω...
Για come του δώθε... κερνάμε και γλυκό του κουταλιού για τις γνώσεις σου...

Υ.Γ.2. Και οι Εφορείες, εταιρείες είναι... ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ...

Υ.Γ. 3. Κάτι πρέπει να γίνει... θα διαβάσω το pdf (για να μην σου πω πως θα διαβάσω και τ' αστέρια) ...και θα σου πω την άποψή μου...
Το ότι είναι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ όποιος αφήνει λεφτά σε τράπεζα ενώ μπορεί να τα πάρει ... δεν γεννάται κάν θέμα.


Βεβαίως στα ΔΥΟ εκατομμύρια ΗΛΙΘΙΟΥΣ που ψήφισαν τα συριζοσούργελα ... όχι μόνο μία αλλά δύο φορές ... να τους τα πάρουν όχι μόνο μία αλλά πενήντα φορές.

ΌΜΩΣ πέραν αυτού που θα ήταν το Δίκαιο ... ας δούμε το όλο θέμα διαφορετικά.

Η ΑΑΔΕ δεν έχει Νομική Υπόσταση ... και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιβάλει τίποτε.

Οι Εφορείες όμως ... ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομικών ... άρα αυτές μπορούν να κινηθούν εναντίον των Πολιτών ...

Όμως...

Κανείς δεν μπορεί (καλά τώρα σε κωλοχανείο ζούμε όπου όλα έχουν καταπατηθεί) να στερηθεί την περιουσία του χωρίς προηγούμενη Δικαστική Απόφαση-Εντολή ... οπότε κάθε Εφορία για να ζητήσει την Κατάσχεση ή Δέσμευση Λογαριασμού πρέπει να έχει πάρει Δικαστική Απόφαση-Εντολή για τον συγκεκριμένον Πολίτη ... πράγμα που βεβαίως σίγουρα δεν έχει κάνει ... καθώς ακόμη και αν δούλευαν τα δικαστήρια 50 ώρες το 24ωρο δεν θα προλάβαιναν να το κάνουν ποτέ ... και γενική και Αόριστη Απόφαση-Εντολή δεν έχει καμμία Ισχύ ... (οι Δεκηγόροι ... που είναι ρε παιδιά ;;;; )

Η τράπεζα για να προβεί σε Παρακράτηση-Κατάσχεση πρέπει να έχει στα χέρια της την Δικαστική Απόφαση-Εντολή ... αλλιώς διαπράττει ΛΗΣΤΕΙΑ και ΚΛΟΠΗ ... δεν νομίζω ότι οι τράπεζες έχουν κάτι τέτοιο στα χέρια τους.

ΟΠΟΤΕ ... αν δείτε ότι σας έχουν πάρει χρήματα από τον λογαριασμό σας ... επί τόπου καλέστε την Αστυνομία να συλλάβει τον Διευθυντή ... και καταθέστε ταυτόχρονα Μήνυση για Ληστεία και Κλοπή και Αγωγή για Ψυχική Οδύνη, Ταλαιπωρία, Διαφυγόντα Κέρδη και Ευκαιρίες, Υπόσκαψη Υγείας κλπ. κλπ. κλπ. εναντίον του Διευθυντή ... το αδίκημα είναι αυτόφωρο και ο Διευθυντής πάει κατευθείαν στην ψειρού..

Σας πληροφορώ ότι θα τσακιστεί να βάλει πάλι τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Θα λυθεί έτσι το πρόβλημα ;;

ΌΧΙ ... παρά μόνο προσωρινά ... θα χρειαστεί να παίρνουν συνέχεια Δικαστικές Εντολές ... διαφορετικές για κάθε πράγμα (ΕΝΦΙΑ ... ΦΟΡΟ ΕΤΟΥΣ ... ΦΠΑ κλπ. κλπ.)

Ας ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ και λίγο ... πόσα θα προλάβουν ;;


Το ίδιο για κάθε άλλη υπόθεση ... ακόμη και αν χρωστάτε στην τράπεζα ... αυτή δεν μπορεί να πάρει από τον λογαριασμό σας ούτε δεκάρα, εκτός και έχετε υπογράψει κάτι τέτοιο ή έχει πάρει Δικαστική Απόφαση.


Δεν είμαι Νομικός ... αυτή είναι όμως η δική μου άποψη ... εσείς κάντε όπως νομίζετε ... ή καλύτερα ρωτήστε κάποιον Νομικό ...


Ήθελα να ήξερα που βόσκουν όλοι αυτοί οι ΔΕΚΗΓΟΡΟΙ ... που βόσκουν ο υποτίθεται Συνήγορος του Πολίτη και τα άλλα λοιπά μπαρμπούτσαλα ;; γιατί δεν βγαίνουν να ενημερώσουν τον Κόσμο;; ... γιατί όλα τα υποτιθέμενα μπλόγκια που κόπτονται για τον Λαό δεν το κάνουν και δεν το έχουν πρώτο τους θέμα ;; ... ρε ούλοι πουλημένοι !!!


Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε ... μήπως όλο το πόπολο του ελλαδοκαφριστάν είναι όχι ΘΥΜΑ αλλά ΣΥΝΕΡΓΟΣ στο εν λόγω θέατρο ::ΠαλαιόςΟ/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "«Καταιγίδα» οι κατασχέσεις καταθέσεων για οφειλές:...":http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_440.html 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...