Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

«Έχει ξεκινήσει» και «Δεν μπορούμε να το κρύψουμε» - Σημάδια τελικής ώρας με το «Σήμα του θηρίου» που έρχεται εδώ και παντού!


Νομίζεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί; Αυτό συμβαίνει τώρα - ξεκινώντας με τους εργαζόμενους της σουηδικής εταιρείας Epicenter, που παρατάχθηκαν πρόσφατα να εμφυτεύσουν μικροτσίπ στα χέρια τους.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα μια εταιρεία της Wisconsin, που ονομάζεται Three Square Market (32M), έγινε η πρώτη σε αυτό το έθνος που έχει εμφυτεύσει στους εργαζομένους  μικροτσίπ. Τα στελέχη  της εταιρείας, η οποία παρέχει τεχνολογία για μικρές αγορές και περίπτερα, ισχυρίστηκαν ότι η ευκολία είναι το κίνητρο για τη νέα διαδικασία."Αυτό είναι το μέλλον", δήλωσε ο Todd Westby, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στο show Today. "Θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού", καθώς μοιράζεται επίσης με μεγάλη λεπτομέρεια στο 1ο βίντεο παρακάτω.Η ευκολία στην εργασία και η αποτελεσματικότητα είναι άλλοι παράγοντες. Με ένα απλό άγγιγμα ενός χεριού, οι εργαζόμενοι θα είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, λειτουργία του εξοπλισμού γραφείου, ανοίγουν θυρίδες και ακόμα και  αγοράζουν σνακ, σύμφωνα με μια έκθεση του Associated Press.Και στις δύο εταιρείες, η διαδικασία προσφέρθηκε στους εργαζομένους σε εθελοντική βάση. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί τα εκλεκτικά ινδικά χοιρίδια ανέβηκαν στην πλάκα κατά πρώτο λόγο. Δεν το κατάφεραν όταν μια εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο ενημέρωσε τους νέους ανθρώπους να πετάξουν τα ναρκωτικά με το Just Say No.Φυσικά, οι Χριστιανοί που έχουν διαβάσει την Αποκάλυψη στο κεφ. 13 και μόνο για κανέναν άλλο που έχει ακούσει ποτέ το best-seller βιβλίων του Left Behind, γνωρίζουν τη βιβλική προειδοποίηση σχετικά με τη λήψη του χαράγματος του θηρίου.
Αυτό είναι σωστό, είμαστε προειδοποιημένοι για μια ημέρα που το σήμα, που σημαίνει υπακοή στον επερχόμενο δικτάτορα, που ονομάζεται Αντίχριστος, θα είναι υποχρεωτικό.
Λόγω της πίστης τους και των γνώσεων για τις αιώνιες συνέπειες, οι Χριστιανοί δεν θα πάρουν ποτέ οικειοθελώς το σημάδι του θηρίου στο δέρμα τους, υποχρεωτικό ή όχι.
Τώρα οι εθελοντές των Τριών Τετραγώνων προγραμματίζουν ένα «τσιπ πάρτυ» τον Αύγουστο, για να γιορτάσουν την έναρξη τους στην οιονεί λέσχη.
Τον τελευταίο καιρό, η Google έχει κάνει μια νέα προφητεία, λόγω του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του 2016, για μια συσκευή "χωρίς βελόνα" που σχεδιάστηκε για να είναι χρήσιμη για τους διαβητικούς. Περιγράφεται σαν gadget που τρυπά το δάχτυλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης.
google_this.jpg
Αυτό ακούγεται αρκετά ακίνδυνο, αλλά ένα άρθρο στο site του Truther.org το χαρακτήρισε "χειρότερο από το τσιπ RFID" αφού συλλαμβάνει το DNA ενός ατόμου και τελικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο, το ναρκωτικό και την υποδούλωση της ανθρωπότητας, όπως προφητεύτηκε στην Αποκάλυψη,κεφ. 13.

Ο συγγραφέας Nate Brown δήλωσε: "Είναι γνωστό ότι η Google συνεργάζεται με την αμερικανική κυβέρνηση και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην πτώση της ανθρωπότητας".
Αυτή η μέρα μπορεί να έρχεται πιο κοντά, σύμφωνα με τα προφητικά όνειρα και τα οράματα που μοιράζονται σε βιβλία, ιστολόγια και προφητείες στο Διαδίκτυο. Περιγράφουν μια εποχή κατά την οποία οι χριστιανοί, χλιαρότεροι και αλλιώς, θα πέσουν σε γραμμή όπως τα πρόβατα για να πάρουν το σήμα - ακόμη και να διακινδυνεύσουν την εκροή της οργής του ουρανού και τον αιώνιο διαχωρισμό από τον Θεό.
Rev_14_9_to_11.jpg
Όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί: Αυτοί οι πιστοί είναι ναρκωμένοι; Είναι εγκεφαλικά νεκροί;

Τι πραγματικά θα χρειαζόταν για να κάνει κάποιος πιστός, ειδικά αυτός που γνωρίζει τις τρομερές συνέπειες, να περάσει στην άκρη και να ενταχθεί στις δυνάμεις του εχθρού, σαμποτάροντας τη δική του ελεύθερη βούληση;
Μια απάντηση είναι η χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων που μπορούν να αποβάλουν κάποιον από την ορθολογική σκέψη και να του αποστερήσουν τις αισθήσεις του και την καλύτερη κρίση. Ο χημικός Dr. Les King συζήτησε στο The Guardian την πιθανότητα ότι τα ναρκωτικά που μεταβάλλουν το μυαλό ,θα μπορούσαν να κάνουν τους ασθενείς να γίνουν "ζόμπι," χάνοντας όλη την ελεύθερη βούληση. Αλλά παραδέχθηκε ότι αν και είναι δυνατόν, "φαίνεται μάλλον απίθανο".Πρόσφατα ο Στέφαν Στάνφορντ, έγραψε ένα άρθρο ANP, σχετικά με τις ιδιότητες μεταβολής του νου ,του T.gondii, ενός μικροσκοπικού οργανισμού που ζει μέσα στα κύτταρα αγροτικών ζώων ,αλλά μπορεί να μεταφερθεί στον άνθρωπο. Αυτό το παράσιτο μπορεί να μολύνει τον εγκέφαλο και έχει κατηγορηθεί ότι κάνει τους ανθρώπους πιο παρορμητικούς και πιο επιρρεπείς σε ψυχικές ασθένειες.
"Οι άνθρωποι συχνά πέφτουν θύματα μερικών από τα μικρότερα μικροσκοπικά« πλάσματα »που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα», επεσήμανε στο άρθρο του ο Στάνφορντ, προσθέτοντας ότι «μερικές φορές οι πολύ μικρότερες μορφές ζωής στον πλανήτη τράβηξαν τις χορδές».
Ένα άρθρο του περιοδικού USA Today σχετικά με τη σκοτεινή πλευρά αυτών των φαρμάκων, τια αποκαλεί «απρόβλεπτα και θανατηφόρα για τη βούληση ενός ατόμου». Οι ψυχίατροι που τους πήραν συνέντευξη, σημείωσαν ότι τα φάρμακα μπορούν να σαμποτάρουν τις διαδικασίες σκέψης ενός ατόμου στο βαθμό που χάνει τον έλεγχο του σώματός του.
Στην πραγματικότητα, ο Αντίχριστος θα ισχυριστεί ότι είναι Θεός και υπόσχεται όλες τις ευλογίες που έχει δώσει ο Θεός στον λαό του: προστασία, ειρήνη και ευημερία - ακόμα και αιώνια ζωή. Και δεδομένου ότι το σήμα θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αγοράσουν τρόφιμα, νερό, ιατρική και ρούχα, αντί να αντισταθούν, οι περισσότεροι από αυτούς θα ταξινομηθούν για να το αποκτήσουν όπως μοιράζεται στο 2ο βίντεο παρακάτω.
Αλλά ο Μπάξτερ επισημαίνει ότι η Αποκάλυψη στο κεφ.14, υπόσχεται ότι όποιος δεχθεί το σημάδι του θηρίου, «θα πιει από το κρασί της οργής του Θεού». Είναι μόνιμη ονομασία ιδιοκτησίας, το σήμα που χαρακτηρίζει εκείνους που θα χαθούν αιώνια, εξ ου και Σημάδι της αιώνιας καταστροφής.Ποιος θα μπορούσε να θέσει την υπόθεση πιο ξεκάθαρα από τον Θεό της Βίβλου, τον συγγραφέα της αιώνιας σωτηρίας:

http://allnewspipeline.com/End_Times_And_The_Coming_Mark.php


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...