Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Πως γίνεται να μου παραδώσετε το τιμόνι της χώρας χωρίς της ενδιάμεσες παπαριτσες ;


Εγκλωβισμένος μέσα σε ένα κοσμοσκαφος όπου τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα βράχια , ανήμπορος να επιλέξω την έξοδο μου από αυτό το σκάφος πάρα μόνο αν αποφασίσω να συναντήσω τον χάρο αυτοβούλως !

Γεννημένος σαν ελεύθερη ψυχή άλλα φυτεμένος μέσα σε ένα σώμα που εδώ στην γη είναι αναγκασμένο να υπομείνει όλα τα λάθη ,τα πάθη αλλά και τα ιστορικά ολισθήματα αγνώστων σε μένα «ανθρώπων» !

Αναγκαστικά πολίτης σε ένα σύστημα που μου δημιουργεί αναφυλαξία ανάμεσα σε άλλους κατάδικους που το ονομάζουν «δημοκρατια» ενώ είναι μια τόσο ξετσίπωτη κληρονομία αίματος και απάτης !

Μέσα σε αυτό το αναγκαστικό περιβάλλον Ζωής μου παραδόθηκαν νόμοι υπακοής χωρίς να έχω συναινέσει σε τίποτα ..ούτε για το πρόβλημα ούτε για την λύση !

Αυτό το ονομάζεται όλοι σας πολιτισμό ενώ για μένα είναι ότι χειρότερο ποτε θα μπορούσε να επιδειξει σαν εξέλιξη ένας νοήμων άνθρωπος !

Αρα τι κάνω ;

Να συμμετέχω σε οτιδήποτε έχετε εσείς δημιουργήσει δεν θέλω , να παραμείνω άπραγος είναι σαν να σας παρέδωσα αμαχητί τον χρόνο της Ζωής μου , να υποκριθω σαν πιόνι και να πράξω όλα όσα ενδιάμεσα χρειάζεται για να διεκδικήσω μέσα στην «δημοκρατια» σας το δίκαιο και το σωστό είναι σαν να θέλω να πω παραμύθια στον εαυτό μου μια κρύα νύχτα αϋπνίας !

Είναι δυνατόν να μου παραδώσετε το τιμόνι της χώρας χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες;

Σε μια «δημοκρατία» όταν με την βια ανατρέπεται «αυτή» το ονομάζεται πραξικόπημα … είναι τόσο μεγάλο το ψέμα σας που ακόμα και μια τέτοια πράξη θα ήταν γελοιότητα να την κάνει ένας άνθρωπος που έχει κατανοήσει το μέγεθος της απάτης σας … Η λέξη Ανατροπή θα ήταν πολύ καλύτερη …η φράση ανατροπή του Βασιλέως ακόμα καλύτερη !

Δυστυχώς οι όρχεις του Πατέρα μου από όπου πήρα την γραμμή του δικού μου αίματος δεν έχουν να κάνουν με την γραμμή αίματος που όλη η γη προσκυνά … !

Φτωχός , φυλακισμένος , πολίτης αναζητά τρόπο να ξεφύγει από το κοσμοσκαφος γη πριν αυτό χτυπήσει στα βράχια ……………………

Όποιος εκεί έξω με ακούει και καταλαβαινει ας βάλει και αυτός μια αγγελία …

Φτωχός , φυλακισμένος , πολίτης αναζητά τρόπο να ξεφύγει από το κοσμοσκαφος γη πριν αυτό χτυπήσει στα βράχια ! Παρακαλώ όποιον έχει έναν πύραυλο πρόχειρο να με πάρει μαζί του !

Να σου αναλύσω μήπως τα σχέδια μου , την γνώση μου , την ηθική μου μπας και ξεσηκωθείς και διαλέξεις εμένα σαν καπετάνιο; … Χαχαχαχα

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα διαχωρίσω την Λέσβο από την Μυτιλήνη ..!

Απλά σκέψου από εδώ και πέρα , είσαι μέσα σε μια στρογγυλή πιτα …θες ζαμπονοπιτα όπως θες … το μαχαίρι και το πιρούνι το έχουν πάντα ότι και να κάνεις κάποιοι συγκεκριμένοι … εσύ είσαι πάνω στο φύλλο…. να πηδήσεις στο τραπέζι είναι ψηλά .. να πας στο ζαμπόν καίει …. κάθε τρεις και λίγο ένα κομμάτι από την πιτα κόβεται … δεν κόβεται βάση πολιτικου σχεδίου για το καλο σου …βάση γραμμής για κάτι καλύτερο …δεν κόβεται για την εξέλιξη η την ισότητα η για το καλό …απλά κόβεται με βάση την προκαθορισμένη όρεξη των κληρονόμων !

Αυτοί δεν είναι ούτε οι μεγαλύτεροι φωστήρες , ούτε οι πιο αγνοί και καλοί διδάσκαλοι…και όμως είναι και θα είναι πάντα εκεί να απολαμβάνουν την ..κληρονομία τους …η αντε θα ειναι εκει οι μαριονετες τους !

Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αν δεν απαιτήσουμε όλοι μαζί …η πιτα να έχει και μανιτάρια …. πολλά παραισθησιογόνα μανιτάρια …!

Ελα σε πειράζω …. μην με διαβάζεις σοβαρά ..εγώ είμαι απλά ένας άνθρωπος που είδε τον τοίχο … ένας άνθρωπος που κατανόησε το ψέμα … που είδε την παγίδα … και είμαι εδώ μπροστά σου δυστυχώς να σου πω ….

Είναι δυνατών να μου παραδώσετε το τιμόνι της χωράς χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες;

Γιατί μόνο έτσι βλέπω να έχω και κατά επέκταση να έχεις και εσύ ελπίδες ….!

Τώρα άμα μπεις στο σκεπτικό να μου ζητήσεις βιογραφικό … επεστρεψε και μεινε στην σειρά που απαιτούμε η πιτα να έχει μανιτάρια !

Μουσικουλά;Stranger…


katohika 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...