Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Αντε βρε, "κακές δουλειές νάχετε". ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ και σε λίγο θα μας καίνε ΚΑΙ μετά. Τα πρώτα αποτεφρωτήρια σε Αθήνα και Πάτρα.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ .... ΚΑΙΟΚΑΦΤΗ!! 

Μετά την ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που έφερε το υπουργείο Εσωτερικών τον προηγούμενο μήνα στην βουλή, στην Αθήνα και την Πάτρα αναμένεται να κατασκευαστούν τα πρώτα αποτεφρωτήρια νεκρών.... Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικόπεδο στην Αθήνα όπου θα κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο είναι στον Ελαιώνα.Το οικόπεδο όπου αναμένεται να κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του δήμου Αθηναίων, είναι στον Ελαιώνα και πρόκειται για μια έκταση περίπου 10στρεμμάτων που βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο υπό κατασκευή τζαμί ενώ υπάρχει είσοδος από τη λεωφόρο Αθηνών.
Σύμφωνα, μάλιστα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά, ο δήμος έχει ήδη κάνει την οικομομικοτεχνική μελέτη και περιμένει, πλέον, μια αλλαγή στις χρήσεις γης στην περιοχή από το υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς για να λειτουργήσει το αποτεφρωτήριο, θα πρέπει να ενταχθεί ως «κοινωφελή χρήση», κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στον Ελαιώνα. Η απόσβεση της επένδυσης σύμφωνα με τη Ν. Παπαχελά αναμένεται να γίνει σε δυο χρόνια, μιας και ετησίως περίπου 1.000 σωροί μεταφέρονται στη Βουλγαρία, προκειμένου να αποτεφρωθούν, με κόστος σχεδόν 3.000 ευρώ. Στην Αθήνα το κόστος θα ανέρχεται σε 500 ευρώ.
Επίσης στις αρχές του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Πάτρα όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πατρέων, Παύλος Στάμος. Ο Π. Στάμος σημείωσε πως για τον λόγο αυτό πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η τροποποίηση του σχεδίου πόλης, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την κατασκευή του κέντρου». Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι «η λειτουργία του κέντρου αποτέφρωσης νεκρών εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει μέσα στο 2018 και δεν θα εμπλακεί κανείς ιδιώτης»


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...