Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ανίκανος επικίνδυνος και ψεύτης – Δείτε τι δήλωσε στην Γερμανική εφημερίδα Deutsche Welle και το κρατάει κρυφό από τους Έλληνες


Σε μία συνέντευξη απολογία κλήθηκε ο ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Γερμανική εφημερίδα Deutsche Welle. Σε αρκετά απολογητικό ύφος απάντησε ο υποτακτικός υπουργός της Ελλάδας και ξεκίνησε λέγοντας ότι:

“Πριν από λίγες μέρες εγκρίναμε μικρό αριθμό επιστροφών από τη Γερμανία και μερικές άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Κανονισμού του Δουβλίνου”

To εντυπωσιακό στην ελληνική σιχαμερή δημοσιογραφία είναι ότι κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έθιξε τα λεγόμενα του Έλληνα υπουργού. Ο ανίκανος τελικά Γιάννης Μουζάλας να διαχειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας μας όχι μόνο δεν μπορεί να εξομαλύνει την κατάσταση με τους μετανάστες που στην κυριολεξία έχουν καταλάβει την Ελλάδα και να υπάρχει μία ποσοτική κατανομή σε όλη την ΕΕ, αλλά έφτασε σε σημείο να δέχεται την επιστροφή των μεταναστών στην χώρα μας και από άλλες χώρες της ΕΕ. Με λίγα λόγια αυτός ο τραγικός υπουργός έχει σκοπό να κάνει την Ελλάδα ένα μεγάλο κέντρο μεταναστών και φτωχών πολιτών.

Σαν να μην έφτανε η λάθος πολιτική που ασκεί στο υπουργείο του, στην συνέχεια της συνέντευξης τους χαρακτήρισε έμμεσα, τους πολίτες, χαζούς και πρόβατα.

«Οι γερμανικές και ελληνικές αρχές ασύλου έχουν αναλάβει την εφαρμογή της διαδικασίας. Υπήρχε πίεση από χώρες της ΕΕ να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε και πάλι επαναπροωθήσεις. Κατανοώ ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να δείξουν στους πολίτες ότι κάνουν κάτι. Γι’ αυτό θέλω να τις βοηθήσω»

Παραδέχεται σε δημόσια συνέντευξη του ότι όλα γίνονται για να δείξουν οι κυβερνήσεις στους “χαζούς” πολίτες ότι κάτι κάνουν….Πηγή: ARD, dpa, Deutsche WelleΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...