Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Απειλούν με εκατομμύρια νεκρούς – Ποιον βγάζουν μπροστά


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης μπροστά από τις κάμερες έχουν βγει μπροστά καθώς η παγκόσμια εξουσία τους κινδυνεύει από την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς των Β.Πούτιν και Ν.Τραμπ, η οποία πηγαίνει κόντρα στις «επιταγές» της παγκοσμιοποίησης και της εγκαθίδρυσης σοβιετικού τύπου διεθνούς δικτατορίας.

Ο δισεκατομμυριούχος… «φιλάνθρωπος», Μπιλ Γκέιτς, δίνει ρεσιτάλ τρομοκρατίας και αναφέρει πως «οι προτεινόμενες δημοσιονομικές περικοπές των ΗΠΑ μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί αναφορικά με τη μείωση της φτώχειας και των ασθενειών και να οδηγήσουν σε άλλους 5 εκατ. θανάτους μόνο από το AIDS»!

Οι περικοπές στις δημόσιες δαπάνες των ΗΠΑ αφορούν την διακοπή χρηματοδότησης από την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς την Ατζέντα 2030, η οποία, μεταξύ άλλων, επιδιώκει το «μάντρωμα» ολόκληρης της ανθρωπότητας σε ένα απολύτως ελεγχόμενο και ανθρωποκτόνο σύστημα Υγείας.

Ο Γκέιτς, του οποίου το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι ένας μείζων πάροχος χρηματοδότησης για την παγκόσμια υγεία και ανάπτυξη, συνέταξε έκθεση, μαζί με το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Εκτιμήσεων για την Υγεία (IHME) του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, αναλύοντας δήθεν την πρόοδο που έχει σημειωθεί εναντίον ασθενειών όπως η ελονοσία, το AIDS και η φυματίωση.

Σε τηλεφωνική ενημέρωση για τα ευρήματα, ο Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft Corporation, δήλωσε πως τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει αξιοσημείωτη πρόοδος, αλλά οι αλλαγές προτεραιοτήτων, η αστάθεια και ενδεχόμενες περικοπές προϋπολογισμών μπορεί να οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση του κόσμου, θέτοντας σε κίνδυνο τα κέρδη που έχουν σημειωθεί.
Ο ιός HIV, που αυτή τη στιγμή έχει μολύνει σχεδόν 37 εκατομμύρια ανθρώπους σ' όλον τον κόσμο, είναι ένα «σπουδαίο παράδειγμα», είπε ο Γκέιτς, «επειδή ο κόσμος πραγματικά παρενέβη με ένα απίστευτο επίπεδο γενναιοδωρίας που σήμανε ότι οι ετήσιοι θάνατοι που σχετίζονται με το AIDS έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό αφότου είχαν κορυφωθεί το 2005».

Η ανάλυση των Γκέιτς και IHME, υπό την ονομασία Goalkeepers report, προβλέπει ότι μια μείωση κατά 10% των παγκόσμιων δωρεών για τη θεραπεία από τον ιό HIV θα μπορούσε να σημάνει περισσότερους από 5 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους μέχρι το 2030.

Δεν επέλεξαν τυχαία βέβαια το συγκεκριμένο έτος!

Βάσει των δημοσιονομικών προτάσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που δημοσιοποιήθηκαν τον Μάιο, η αμερικανική χρηματοδότηση παγκόσμιων προγραμμάτων υγείας, θα υποστεί μείωση κατά 24% το 2018 και θα περιοριστεί σε περίπου 6,5 δισεκ. δολάρια.

Οι αντιπολιτευόμενοι Δημοκρατικοί και πολλοί από τους νεοταξίτες Ρεπουμπλικάνους, έχουν καταφερθεί εναντίον του σχεδίου Τραμπ, λέγοντας ότι θα το απορρίψουν, καθώς τις δαπάνες των ΗΠΑ ελέγχει το Κογκρέσο και όχι η κυβέρνηση.

Ο Γκέιτς δήλωσε πως το ίδρυμά του εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει πως θα συνεχισθεί η χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης για την παγκόσμια υγεία!

Άραγε το σχέδιο τους είναι η αντιμετώπιση των ιών, οι οποίοι κατά πολλούς δημιουργούνται σε εργαστήρια, ή κάτι άλλο;

Ο Μπιλ Γκέιτς άλλωστε είναι επικεφαλής των μαζικών εμβολιασμών στην Αφρική και όχι μόνο, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό ακόμα και στείρωση!el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...