Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Πέφτει κι αυτό το "φρούριο" - Τι ακολουθεί αμέσως μετά την "ταυτότητα φύλου";


Του Άρη Δημόπουλου

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών εικόνων για την ελληνική κοινωνία, με την μισή και πλέον Ελλάδα να ασχολείται με την...αλλαγή φύλου.

Η κυβέρνηση ωστόσο έχει βάλει σαν στόχο, μαζί με όλες τις "προοδευτικές δυνάμεις" του τόπου, προκειμένου να εισάγουν ομαδικώς τα νέα ήθη στην ελληνική κοινωνία που μένει στην κυριολεξία άφωνη.

Μετά λοιπόν την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη (!!), έρχεται άλλο ένα νομοσχέδιο το οποίο ναι μεν συζητιέται χρόνια στη χώρα μας, ωστόσο η "πρώτη φορά αριστερά" το ετοιμάζει για κατάθεση στη Βουλή. Ο λόγος φυσικά για την νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης, αρχικά μόνο για...ιατρικούς λόγους και εκτός κρατικών μονοπωλίων!

Πιο συγκεκριμένα για το επίμαχο νομοθετικό σχέδιο που βρίσκεται στα σκαριά μίλησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός:

"Η διυπουργική συντονιστική ομάδα έχει ήδη καταλήξει σε ένα πρώτο σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο θα επιτρέπει την παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης εκτός κρατικού μονοπωλίου, σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία που ρυθμίζει τους ελέγχους και τις αδειοδοτήσεις που πραγματοποιεί ο ΕΟΦ και διατηρώντας τους περιορισμούς του κρατικού μονοπωλίου για την πρόσβαση των ασθενών στη χώρα στα σχετικά σκευάσματα".

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο θα μεταβληθεί, περιλαμβάνοντας και ιδιώτες στην παρασκευή και διάθεση της κάνναβης, πάντα για...ιατρικούς λόγους!Η συζήτηση για το επίμαχο αυτό θέμα έχει "ανάψει" ήδη από την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, με την κυβέρνηση να μην χάνει χρόνο στο να...δείξει το "προοδευτικό της πρόσωπο".

Οι πολίτες ωστόσο δεν έχουν την ίδια άποψη, αποστρεφόμενοι σε μεγάλο ποσοστό το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.
el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...