Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Άντρας έπιασε φωτιά και πέθανε καθώς περπατούσε στο δρόμο στο Λονδίνο


​Ένας άντρας πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, όταν έπιασε φωτιά στη μέση του δρόμου

Ο 70 χρονος John Nolan βρισκόταν στη μέση του δρόμου, στη 1 μ.μ., στις 17 Σεπτεμβρίου στο Τότεναμ, στο βόρειο Λονδίνο, όταν ξαφνικά έπιασε φωτιά.

Οι άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και οι πυροσβέστες ήταν σε θέση να σβήσουν τη φωτιά προτού μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο με την London Air Ambulance. Δυστυχώς, πέθανε λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων.

Ζούσε στο Τότεναμ, αλλά καταγόταν από την κομητεία Μέγιο, της Ιρλανδίας.

Μια μεταθανάτια εξέταση έδωσε ως αιτία θανάτου τα σοβαρά εγκαύματα. Ερευνητές από το Πυροσβεστικό Σώμα του Λονδίνου προσπαθούν επί του παρόντος να καθορίσουν την αιτία της φωτιάς, καθώς η έρευνα ορίστηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν εύφλεκτες ύλες πάνω του, που σημαίνει ότι μπορούν να αποκλείσουν το γεγονός να ήταν λουσμένος με βενζίνη.

Οι αστυνομικοί από το Haringey CID συνεχίζουν να ερευνούν για να καθορίσουν τις συνθήκες της φωτιάς, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις και ο θάνατος αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως ανεξήγητος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Μιλήσαμε με διάφορους μάρτυρες που είδαν τον κύριο Nolan να καταρρέει, αλλά δεν έχουμε ακόμη διαπιστώσει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά.

«Ο κ. Nolan ήταν εντάξει, αγαπητό μέλος της κοινότητας και καμία από τις έρευνές μας μέχρι στιγμής δεν έδειξε ότι είχε εμπλακεί σε οποιαδήποτε διαμάχη.

«Ούτε καν οτιδήποτε από τους μάρτυρες δείχνει ότι είχε έρθει σε επαφή με άλλο πρόσωπο τη στιγμή της πυρκαγιάς».

Η αστυνομία έκανε έκλυση αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί της.
igata.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...